ELEMENETAL Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #31 kscviewer dedi: Hayatımda hiç Subnautica oynamadım hangisini alayım? Düz Subnautica mı yoksa Below Zero mu? Genişletmek için tıkla... Önce düz öneririm Below Zero'da onun bazı kalıntıları ve hikayeyle alakalı bağları var 490836 dedi: Subnautica: Below Zero Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Oyun Steam'de 115TL fakat Gamebillet'te 25TL. Oyun Steam key olarak geliyor. Site güvenilir. Oyunun Steam linki: https://store.steampowered.com/app/848450/Subnautica_Below_Zero/?utm_source=enucuzoyun Genişletmek için tıkla... Keşke bunu erkenden görseydim, gidip 130 lira vermezdim (%50 indirim varken aldım). Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2022
kscviewer dedi: Hayatımda hiç Subnautica oynamadım hangisini alayım? Düz Subnautica mı yoksa Below Zero mu? Genişletmek için tıkla... Önce düz öneririm Below Zero'da onun bazı kalıntıları ve hikayeyle alakalı bağları var 490836 dedi: Subnautica: Below Zero Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Oyun Steam'de 115TL fakat Gamebillet'te 25TL. Oyun Steam key olarak geliyor. Site güvenilir. Oyunun Steam linki: https://store.steampowered.com/app/848450/Subnautica_Below_Zero/?utm_source=enucuzoyun Genişletmek için tıkla... Keşke bunu erkenden görseydim, gidip 130 lira vermezdim (%50 indirim varken aldım).
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.575 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #32 Yav dün gece almayı düşündüm sonra yarın öğlen alırım dedim. Bi baktım 42TL. Bende şans diye bişey yok.
Yav dün gece almayı düşündüm sonra yarın öğlen alırım dedim. Bi baktım 42TL. Bende şans diye bişey yok.
Crodo Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 47 4 Ocak 2023 #33 Erenbeys61 dedi: Yav dün gece almayı düşündüm sonra yarın öğlen alırım dedim. Bir baktım 42TL. Bende şans diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben yine de alacağım oyunun Steam'de indirimli hali bile 116 lira. Bir daha bulamazsınız bu fiyatlara.
Erenbeys61 dedi: Yav dün gece almayı düşündüm sonra yarın öğlen alırım dedim. Bir baktım 42TL. Bende şans diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben yine de alacağım oyunun Steam'de indirimli hali bile 116 lira. Bir daha bulamazsınız bu fiyatlara.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 4 Ocak 2023 #34 Erenbeys61 dedi: Yav dün gece almayı düşündüm sonra yarın öğlen alırım dedim. Bir baktım 42TL. Bende şans diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hala ucuz ama keşke 25TL iken alsaydınız.
Erenbeys61 dedi: Yav dün gece almayı düşündüm sonra yarın öğlen alırım dedim. Bir baktım 42TL. Bende şans diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hala ucuz ama keşke 25TL iken alsaydınız.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.575 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #35 karul dedi: Hala ucuz ama keşke 25TL iken alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Kesin oynamak istediğim bir oyun değil o yüzden şuanlık vazgeçtim.
karul dedi: Hala ucuz ama keşke 25TL iken alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Kesin oynamak istediğim bir oyun değil o yüzden şuanlık vazgeçtim.