Subnautica: Below Zero ile yeni bölümde kutup keşfinize başlayın ve macera için daha derinlere dalın. Oyun kodunuzu en iyi fiyatlar ile anında teslim alın!
www.voidu.com
27,60 TL (Türk Telekom'a ait site, Türk Telekom kullanıcıları için faturaya ek 12 taksit imkanı sunuyor.)
Subnautica: Below Zero ile yeni bölümde kutup keşfinize başlayın ve macera için daha derinlere dalın. Oyun kodunuzu en iyi fiyatlar ile anında teslim alın!
www.voidu.com
27, 60 TL (Türk Telekom'a ait site, Türk Telekom kullanıcıları için faturaya ek 12 taksit imkanı sunuyor.)
www.voidu.com
27, 60 TL (Türk Telekom'a ait site, Türk Telekom kullanıcıları için faturaya ek 12 taksit imkanı sunuyor.)
Evet, kredi kartı ile yapacaktım fakat o da olmuyor. E-posta adresini doğrulaman gerekiyor yoksa hata veriyor below Zero'yu bende çektim çok uyguna geldi teşekkürler.
İkisini de oynayabilirsiniz ikisi de güzel ancak 1. oyun biraz yalnız hissettiriyor ama tarzı çok hoşuma gitmişti ben iki oyunu da bitirdim ama önerim 1.oyundan başlamanız.
www.voidu.com
27,60 TL (Türk Telekom'a ait site, Türk Telekom kullanıcıları için faturaya ek 12 taksit imkanı sunuyor.)