Çözüldü Subnautica Below Zero multiplayer oynanabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vavuenx

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, Subnautica oyunlarının singleplayer oynandığını biliyorum ve ilk oyunu da singleplayer oynadım ama Steam mağazasında below Zero'nun etiketlerinde çok oyunculu yazdığını gördüm merak ettim. Below Zero modsuz multiplayer oynanabiliyor mu? Subnautica'yı modlu Online denemiştim ama çalışmamıştı below Zero modsuz Online varsa satın alacağım yoksa modun yine çalışacağını sanmıyorum zaten.

Çözüm
Unknown Worlds Entertainment maalesef bu desteği sağlamayacağını belirtmişti yakın zaman içinde. Sadece mod aracılığı ile oynanabiliyor.

Düzeltme:

Subnautica Below Zero Multiplayer Mod Ayrı bir oyun gibi böyle bir Fan Made iş var. Yine mod ancak oyunu baştan kurman gerekiyor sanırım farklı bir oyun gibi çalıştığı için belki sorunsuz olabilir.
Unknown Worlds Entertainment maalesef bu desteği sağlamayacağını belirtmişti yakın zaman içinde. Sadece mod aracılığı ile oynanabiliyor.

Düzeltme:

Subnautica Below Zero Multiplayer Mod Ayrı bir oyun gibi böyle bir Fan Made iş var. Yine mod ancak oyunu baştan kurman gerekiyor sanırım farklı bir oyun gibi çalıştığı için belki sorunsuz olabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı