JYXBAMI Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Subnautica Below Zero multiplayer oynayabileceğim bir yer var mı? 1 konuya daha baktım ama o sitedeki mod yeri indirilmiyor, şu an çalışan bir site linki veya çözümü bulabilir misiniz?
Subnautica Below Zero multiplayer oynayabileceğim bir yer var mı? 1 konuya daha baktım ama o sitedeki mod yeri indirilmiyor, şu an çalışan bir site linki veya çözümü bulabilir misiniz?
KS KS JYXBAMI Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 Miracc31 dedi: Crack mı indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır Steam'den aldık. Artı 0 Eksi
Miracc31 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 37 22 Eylül 2024 #4 Alfa veya prologue indirdiyseniz girme imkanınız yok diye biliyorum Artı 0 Eksi
KS KS JYXBAMI Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #5 Miracc31 dedi: Alfa veya prologue indirdiyseniz girme imkanınız yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edebilirim veya nasıl yapabilirim bir fikriniz veya bir videosu var mı? Artı 0 Eksi
Miracc31 dedi: Alfa veya prologue indirdiyseniz girme imkanınız yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edebilirim veya nasıl yapabilirim bir fikriniz veya bir videosu var mı?
Miracc31 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 37 22 Eylül 2024 #6 Resmini atma ihtimaliniz var mı menünün? Eğer olmaz ise Shift+tab yapın arkadaşınızı sohbet üzerinden davet edin Artı 0 Eksi
Resmini atma ihtimaliniz var mı menünün? Eğer olmaz ise Shift+tab yapın arkadaşınızı sohbet üzerinden davet edin