Çözüldü Subnautica delgi kolu nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Arkadaşlar ben delgi kolu için tüm gerekli malzemeleri elde ettim fakat ne geliştirme istasyonunda ne de üreticide üretemiyorum ve suban giysisine ürettikten sonra nasıl takılır bilmiyorum. Tercrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim, cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ay havuzuna takılan bir geliştirme istasyonu vardı adını hatırlamıyorum tüm modülleri oradan yapabilirsin.(Cyclops dışında.)
Ay havuzun varsa oraya park et suban giysini. Orada geliştirme modülleri kısmına takman lazım.

Ay havuzun varsa oraya park et suban giysini. Orada geliştirme modülleri kısmına takman lazım.

Abi o değil de kol daha hazır değil geliştirici istasyonunda ve üreticide de yapamadım bende tüm malzemeler var.

Ay havuzuna takılan bir geliştirme istasyonu vardı adını hatırlamıyorum tüm modülleri oradan yapabilirsin.(Cyclops dışında.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…