OperationNightfall Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Subnautica'ya mod indirmek için Vortex indirdim ama hata veriyor. Görseldeki hatayı çözmeme yardım olacak varsa sevinirim. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.08.18 - 13.47.38.48.png 1,5 MB · Görüntüleme: 15
Subnautica'ya mod indirmek için Vortex indirdim ama hata veriyor. Görseldeki hatayı çözmeme yardım olacak varsa sevinirim.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.799 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 OperationNightfall dedi: Subnautica'ya mod indirmek için Vortex indirdim ama hata veriyor. Görseldeki hatayı çözmeme yardım olacak varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Download .NET 6.0 Runtime The .NET 6.0 Runtime includes everything you need to run existing .NET and ASP.NET Core applications. dotnet.microsoft.com Buradan .NET Desktop Runtime 6.0 kurup sonra deneyin. Artı 0 Eksi
OperationNightfall dedi: Subnautica'ya mod indirmek için Vortex indirdim ama hata veriyor. Görseldeki hatayı çözmeme yardım olacak varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Download .NET 6.0 Runtime The .NET 6.0 Runtime includes everything you need to run existing .NET and ASP.NET Core applications. dotnet.microsoft.com Buradan .NET Desktop Runtime 6.0 kurup sonra deneyin.