Arkadaşlar sorum yukarıda. İki oyunda Steam indirimleri ile 10.49 dolar olmuş ve iki oyun da iyi olduğunu söyleniyor. Şu an ikisinden birini oynamak istiyorum. Hangisi daha iyi bir seçim olur?
%100 şekilde Subnautica oyna. Below Zero Subnautica'nın yanına bile yaklaşamayacak bir oyun bana göre.
İlk oyun her türlü daha iyi. Ama below Zero da oynanır kötü bir oyun değil.
%100 şekilde Subnautica oyna. Below Zero Subnautica'nın yanına bile yaklaşamayacak bir oyun bana göre. Sanki Subnautica'nın kısılmış hali gibi.
Bence subnatuica yı tercih edin. Villiage daha çok hikaye oyunu. Hikaye oyunu istiyorsanız village açık dünya hayatta kalma istiyorsanız subnautica.Bir şey daha soracağım hocam peki sizce Subnautica'mı yoksa Resident Evil Village'mi.
Village tabii ki. Birisi AAA biri AA bir oyun ve Village daha keyifli bir oyun türleri farklı sonuçta. Subnautica'yı oynamak güzel ama bazen insanın gözünde büyüyor. RE7'yi oynamadıysanız önce onu DLC'ler ile oynayın öyle Village geçin bütünlük olsun.Bir şey daha soracağım hocam peki sizce Subnautica'mı yoksa Resident Evil Village'mi.
Village tabii ki. Birisi AAA biri AA bir oyun ve village daha keyifli bir oyun türleri farklı sonuçta. Subnautica'yı oynamak güzel ama bazen insanın gözünde büyüyor. RE7'yi oynamadıysanız önce onu DLC'ler ile oynayın öyle village geçin bütünlük olsun.
Eğer RE7 sahibi değilseniz bütçenizi 2 buçuk dolar arttırıp 7 ve 8'in gold sürümünü alın derim. Subnautica da her türlü güzel bir oyun ama 12 dolara bir ton DLC + oyun alabilirken almak mantıksız olur. RE7 ve 8 sahibi değilseniz dediğim gibi yapıp bundleı alın iki oyun da çok iyi DLC'ler de aynı şekilde.Anladım teşekkür ederim.
Hocam yine rahatsız ettim kusura bakmayın son kez emin olmak için soruyorum da sizce 10 dolar değer mi Subnautica'ya yoksa farklı bir öneriniz var mı çünkü oynayıp sıkılmaktan korkuyorum.
Eğer RE7 sahibi değilseniz bütçenizi 2 buçuk dolar arttırıp 7 ve 8'in Gold sürümünü alın derim. Subnautica da her türlü güzel bir oyun ama 12 dolara bir ton DLC + oyun alabilirken almak mantıksız olur. RE7 ve 8 sahibi değilseniz dediğim gibi yapıp bundleı alın iki oyun da çok iyi DLC'ler de aynı şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.