Çözüldü Subnautica'da dolaplar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Menemen54

Decipat
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI PRO B650M-E DDR5 AMD B650 AM5 Soket / İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek / Bellek: Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 / Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9060 XT 16GB OC GDDR6 128Bit / Depolama: MSI Spatium M480 Pro 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 7400/6000MB/s / Kasa: MSI MAG Forge M120A Airflow / Güç Kaynağı: MSI MAG A650BNL 650 W / Soğutucu: Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu
Dün Subnautica'ya başlamaya karar verdim, birkaç mod, reshade ve shader preset'i kurup oyuna girdim. 2 saat kadar oynayıp çıktım. Bugün ise, daha dün içine eşya doldurduğum dolapların hiçbiri açılmıyordu. Üstünde sadece "dolap" yazıyor ve tıklasam da hiçbir şekilde açılmıyor. Dolapları kaldıramıyorum da, kaldı böyle. Ne yapmalıyım?

Ekran görüntüsü 2025-11-16 120322.png

Modlar:
1763284281749.png

Çözüm
Teker teker bazı modları kaldırıp denedim. Sorun, Visible Lockers modu yüzünden oluşuyormuş. Bu mod yokken, sorunsuz şekilde dolap açılabiliyor. Mod, dolapların içine konulan eşyaların dışarıdan görünmesini sağlıyordu normalde, ama böyle bir bug'a sebep oluyormuş.
Dün Subnautica'ya başlamaya karar verdim, birkaç mod, ReShade ve shader Preset'i kurup oyuna girdim. 2 saat kadar oynayıp çıktım. Bugün ise, daha dün içine eşya doldurduğum dolapların hiçbiri açılmıyordu. Üstünde sadece "dolap" yazıyor ve tıklasam da hiçbir şekilde açılmıyor. Dolapları kaldıramıyorum da, kaldı böyle. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2605629

Modlar:
Eki Görüntüle 2605633

AlterraMiniFridge modundan kaynaklı olabilir mi? Bazı kötü modlar oyunu bozuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teker teker bazı modları kaldırıp denedim. Sorun, Visible Lockers modu yüzünden oluşuyormuş. Bu mod yokken, sorunsuz şekilde dolap açılabiliyor. Mod, dolapların içine konulan eşyaların dışarıdan görünmesini sağlıyordu normalde, ama böyle bir bug'a sebep oluyormuş.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı