Subnautica'da Nitrox ile sunucuya bağlanılamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

kadir_38

Hectopat
RAM
12GB
Ekran kartı
RX 580 8GB
Anakart
A520
İşlemci
Ryzen 3 3100
Geçen gün kuzenimle Subnautica oynamak istedik. Bunun için Nitrox adında bir program kullanmamız gerektiğini öğrendik, indirdik ve kurduk. Fakat ne ben kuzenimin açtığı sunucuya girebiliyorum ne de o benimkine girebiliyor. Sürekli "unable to contact remote server" hatası alıyoruz. Sonra Hamachi ile denedik, bu sefer bağlandık ama karakterler garip göründü, kuzenimde sudaki balıklar ve eşyalar görünmedi. Bunun çözümü nedir? Modemlerde "port forwarding" gerektiğini yazmışlar ama hiçbir şey anlamadım. Modemlerimiz çok eski, sanırım o özellik yok.

Port 11000'du zaten değiştirmedim.

Evet sonra Hamachi ile denedik dediğim gibi oldu karakterler bir değişik ileri geri hareket falan ediordu.

Şöyle bir bilgi buldum yönlendiricinizde port yönlendirmesi yaparken ve çok oyunculu kısmına bir sunucu eklerken, sonuna ":11000" eklemeyin. Sorunu çözdüyseniz bana bildirin. Ayrıca, port yönlendirmesi yaparken, bağlandığınız doğru IP adresini not ettiğinizden emin olun.

Şöyle bir bilgi buldum yönlendiricinizde port yönlendirmesi yaparken ve çok oyunculu kısmına bir sunucu eklerken, sonuna ":11000" eklemeyin. Sorunu çözdüyseniz bana bildirin. Ayrıca, port yönlendirmesi yaparken, bağlandığınız doğru IP adresini not ettiğinizden emin olun.

İp kısmının sonunda portu yazmıyoruz zaten, port kısmınımı boş bırakmam lazım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı