berffynr
Decapat
Öncelikle merhabalar herkese, bu konuyu hem yaşam alanımı sizlerle paylaşmak hem de tavsiyesi olanları dinlemek amacıyla açıyorum. Oyunu oynarken hala korkuyorum, derinlere doğru düzgün gidemiyorum dolayısıyla aşırı aşırı loot atamıyorum ama olduğu kadar 
Burası yaşam alanının dışarıdan görüntüsü, biraz karmaşık oldu biraz da ketum
Şimdi bakınca koridorlara vs. cam eklesem belki daha güzel olabilirmiş.
Burası ise arka bahçe diyebileceğim, kirli işlerimin döndüğü yer
Farklı biomlardan bulduğum loot malzemelerini yetiştirmeye calısıyorum. Tekrar tekrar git gel yapmamış olduğumdan güzel kolaylaştırıyor işimi 
Burada ise yeni bebeğim sorakam ve ebedi dostum yuumim var
Aslında Cyclops'u yaptıktan sonra rahatladım ama hala korkuyorum bu oyunda. Çok ilginç bir oyun gerçekten
Subanıda inşallah yapacağım az kaldı
.
Bizim sorakanın iç tarafı, yoldayken acıkırım diye bir tane bitki yetiştirme yuvası yaptım, tatlı da oldu
Gece gece gitmeyelim diye de yatak. 100 yılın bulusu bu oyunda cidden.
Geminin alt katına ise depo dizdim. Ne olur ne olmaz belki bir gün cesaretim yerine gelir de loot yapmaya karar verirsem yer bol bol olsun istedim
Ve işte evin girişi, bütün yan malzemeler etraftaki dolaplarda. Mercan diskleri, jel keseleri, mantarlar gibi. Üretimlerimi ve pil şarjlarımı da burada yapıyorum. Telsiz konusmalarını dinlemek de dahil
Burası ise giriş katının hemen üstü. Her malzeme için ayrı dolap yapmak istedim. Rastgele dolaplara sıkıştırınca bulması ayrı bir dert olduğundan. Malzemeleri yükleyip hoop aşağı atlıyorum üretimleri de rahatlattı bayağı bir. Titanyumlarımız sağ olsun.
Malzeme odasının bir yanı ise yeme içme mekanı
Biraz dağınık bir yerleşim ama her telden diktim. Evdeyken genelde bunlardan tüketiyorum. Biyoreaktöre de atıyordum bir zamanlar fakat kan yağının daha uzun süre üretimde kaldığını duyduğumdan kan yağına geçtim. Buranın bir ilerisi ise tarama odası. Orayı ekstra eklemek istemedim. Pek bir değişiklik şansı sunmuyor o oda maalesef. 3 tane menzil geliştirmesi 1 tane de hız geliştirmesi takılı ama kendisinde.
Burası ise yemek odasının alt katı. Sol tarafa su arıtma cihazını koymak durumunda kaldığımdan orası biraz dar oldu fakat çok elektronik duruyor. Hoşuma gitmiyor desem yalan olur
Ama doğrusunu söylemek gerekirse çok çirkin
İlk zamanlarda ay havuzum olmadığından o tarafa doğru genişlerim diye düşünüyordum. Ama alan yetersizliğinden o tarafa büyüyemeyince bu yan oda olarak düşündüğüm yer ana koridor oldu. Mecbur sıkış tepiş kaldı. Tavsiyelerinize açığım bu oda için.
Ve son olaraaak. Yatak odam. Üssün en uç noktasındaki oda burası. Arka tarafımı camlarla süslemek istedim hoş gözüküyor bayağı deniz. Yan tarafları da raf yaptım ama değiştirebilirim de. Öyle kafama göre yaptım bir şeyler.
Öyle canım sıkıldı ve paylaşmak istedim sizlerle, tavsiyelere sonuna kadar açığım. Spoiler vermeden bilgi verilmesinden de çok mutlu olabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize teşekkürler
Burası yaşam alanının dışarıdan görüntüsü, biraz karmaşık oldu biraz da ketum
Burası ise arka bahçe diyebileceğim, kirli işlerimin döndüğü yer
Burada ise yeni bebeğim sorakam ve ebedi dostum yuumim var
Bizim sorakanın iç tarafı, yoldayken acıkırım diye bir tane bitki yetiştirme yuvası yaptım, tatlı da oldu
Geminin alt katına ise depo dizdim. Ne olur ne olmaz belki bir gün cesaretim yerine gelir de loot yapmaya karar verirsem yer bol bol olsun istedim
Ve işte evin girişi, bütün yan malzemeler etraftaki dolaplarda. Mercan diskleri, jel keseleri, mantarlar gibi. Üretimlerimi ve pil şarjlarımı da burada yapıyorum. Telsiz konusmalarını dinlemek de dahil
Burası ise giriş katının hemen üstü. Her malzeme için ayrı dolap yapmak istedim. Rastgele dolaplara sıkıştırınca bulması ayrı bir dert olduğundan. Malzemeleri yükleyip hoop aşağı atlıyorum üretimleri de rahatlattı bayağı bir. Titanyumlarımız sağ olsun.
Malzeme odasının bir yanı ise yeme içme mekanı
Burası ise yemek odasının alt katı. Sol tarafa su arıtma cihazını koymak durumunda kaldığımdan orası biraz dar oldu fakat çok elektronik duruyor. Hoşuma gitmiyor desem yalan olur
Ve son olaraaak. Yatak odam. Üssün en uç noktasındaki oda burası. Arka tarafımı camlarla süslemek istedim hoş gözüküyor bayağı deniz. Yan tarafları da raf yaptım ama değiştirebilirim de. Öyle kafama göre yaptım bir şeyler.
Öyle canım sıkıldı ve paylaşmak istedim sizlerle, tavsiyelere sonuna kadar açığım. Spoiler vermeden bilgi verilmesinden de çok mutlu olabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: