Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 25 Kasım 2020 #1 Subnautica'su altı motorumun gücünü nasıl doldurabilirim? Oyuna yeni başladım. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Subnautica'su altı motorumun gücünü nasıl doldurabilirim? Oyuna yeni başladım. Yardımcı olabilecek var mı?
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 656 Çözümler 7 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #2 Pil şarj etme istasyonu parçalarını toplayıp oluşturman gerekiyor ya da pilini değiştirmen gerekmekte. Artı 0 Eksi
Pil şarj etme istasyonu parçalarını toplayıp oluşturman gerekiyor ya da pilini değiştirmen gerekmekte.
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 29 Temmuz 2022 #3 Fenxy dedi: Pil şarj etme istasyonu parçalarını toplayıp oluşturman gerekiyor ya da pilini değiştirmen gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam ben pil girişini bulamadım nasıl takacağız. Artı 0 Eksi
Fenxy dedi: Pil şarj etme istasyonu parçalarını toplayıp oluşturman gerekiyor ya da pilini değiştirmen gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam ben pil girişini bulamadım nasıl takacağız.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.233 Çözümler 10 29 Temmuz 2022 #4 Göktuğ321 dedi: Hocam ben pil girişini bulamadım nasıl takacağız. Genişletmek için tıkla... Alete bin, R'ye bas, dolu pili seç. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Göktuğ321 dedi: Hocam ben pil girişini bulamadım nasıl takacağız. Genişletmek için tıkla... Alete bin, R'ye bas, dolu pili seç.