esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 7 Mayıs 2022 #1 Evet. Postlar için flair ekledim ama kullanıcılar ekleyemiyor. Buradan "allow user edits" dersem flairi dğeiştirebiliyorlar diye düşünüyorum. Ne yapmam lazım? Postlara eklenmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Evet. Postlar için flair ekledim ama kullanıcılar ekleyemiyor. Buradan "allow user edits" dersem flairi dğeiştirebiliyorlar diye düşünüyorum. Ne yapmam lazım? Postlara eklenmiyor.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 7 Mayıs 2022 #2 "Allow user edits" seçeneğini aktif hale getirirseniz kullanıcılar gönderilerine flair ekleyebilecektir.
"Allow user edits" seçeneğini aktif hale getirirseniz kullanıcılar gönderilerine flair ekleyebilecektir.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 7 Mayıs 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: "Allow user edits" seçeneğini aktif hale getirirseniz kullanıcılar gönderilerine flair ekleyebilecektir. Genişletmek için tıkla... 3 tane seçenek çıkıyor emoji and text , emoji , text hangisini seçeceğim?
F 16 Fighting Falcon dedi: "Allow user edits" seçeneğini aktif hale getirirseniz kullanıcılar gönderilerine flair ekleyebilecektir. Genişletmek için tıkla... 3 tane seçenek çıkıyor emoji and text , emoji , text hangisini seçeceğim?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 7 Mayıs 2022 #4 esyal21 dedi: 3 tane seçenek çıkıyor emoji and text, emoji, text hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Emoji and text olanı.
esyal21 dedi: 3 tane seçenek çıkıyor emoji and text, emoji, text hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Emoji and text olanı.