Subsystem for android™ diğer ülkelerin bazılarında var bende kullanmak istiyorum bölge değiştirsem olur mu acaba?
Ayarlardan bölgeyi Amerika yap ve mağazayı kapatıp VPN ile (Proton önerimdir) girip yükleme başlayınca da kapatın. Sorun olmaz fakat ayrıca Amazon'un marketini kullanabilmek için de Amazon hesabınızın bölgesi Amerika olmalı. Kullanmayacaksanız sıkıntı yok.Subsystem for android™ diğer ülkelerin bazılarında var bende kullanmak istiyorum bölge değiştirsem olur mu acaba?
Ayarlardan bölgeyi Amerika yap ve mağazayı kapatıp VPN ile (proton önerimdir) girip yükleme başlayınca da kapatın. Sorun olmaz fakat ayrıca Amazon'un marketini kullanabilmek için de Amazon hesabınızın bölgesi Amerika olmalı. Kullanmayacaksanız sıkıntı yok.
Sadece kurulum için gerekli hocam hatta o yükleme kısmında bir pop-up çıkıyor karşınıza tanıtım gibi oraya gelmeniz yeterli.Yüklendikten sonra VPN'yi silsem olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.