Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #1 5+1 ses sistemi var subwoofer 2200 Watt güce sahip. Sesi biraz açtığımda masa dahil her şey sallanıyor ve vuruyor. Laptopu da masada kullanıyorum. Laptopa ya da HDD'ye bir zararı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
5+1 ses sistemi var subwoofer 2200 Watt güce sahip. Sesi biraz açtığımda masa dahil her şey sallanıyor ve vuruyor. Laptopu da masada kullanıyorum. Laptopa ya da HDD'ye bir zararı var mıdır?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Haziran 2020 #2 Titreşim zarardır, hem lehimlere, PCB'ye hem de hard diske.
Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #3 Hocam bu titreşimin bir sınırı falan var mı yoksa en küçük bir titreşim bile mi zararlı ?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Haziran 2020 #4 Titreşim titreşimdir, küçüğü de büyüğü de zararlı. Bir şey olacağını sanmıyorum kısa vadede ama uzun vadede sıkıntı olabilir.
Titreşim titreşimdir, küçüğü de büyüğü de zararlı. Bir şey olacağını sanmıyorum kısa vadede ama uzun vadede sıkıntı olabilir.
Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Titreşim titreşimdir, küçüğü de büyüğü de zararlı. Bir şey olacağını sanmıyorum kısa vadede ama uzun vadede sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler konu kapanabilir.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Titreşim titreşimdir, küçüğü de büyüğü de zararlı. Bir şey olacağını sanmıyorum kısa vadede ama uzun vadede sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler konu kapanabilir.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 3 Haziran 2020 #6 Aslında biraz dayanıklıdır ama çok kuvvetli vuruyorsa, direkt yere koyabilirsin Subwoofer'ı.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 3 Haziran 2020 #7 Sana şöyle tarif edeyim, HDD diskleri ile okuma/yazma kafası arasındaki mesafe saçından daha ince. En ufak hareketliliğe karşı hassaslar kısaca.
Sana şöyle tarif edeyim, HDD diskleri ile okuma/yazma kafası arasındaki mesafe saçından daha ince. En ufak hareketliliğe karşı hassaslar kısaca.