D decision21 Picopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 423 3 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Creative Gigaworks T40 modelini almayı düşünüyorum ama bunda subwoofer yok. Sizce yeterince bass alabilir miyim? Bass için subwoofer şart mı?
Merhaba arkadaşlar, Creative Gigaworks T40 modelini almayı düşünüyorum ama bunda subwoofer yok. Sizce yeterince bass alabilir miyim? Bass için subwoofer şart mı?
Esad Dağlı Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 nasıl bir bass performansı istediğinize bağlı ama zevkli ve verimli bir bass almak için subwoofer gerekli
nasıl bir bass performansı istediğinize bağlı ama zevkli ve verimli bir bass almak için subwoofer gerekli
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 Almayı düşündüğünüz hoparlörleri bilmiyorum ama bass ağırlıklı ses istiyorsanız kesinlikle şart.
D decision21 Picopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 423 3 Şubat 2023 #4 06 Fil Necati dedi: Almayı düşündüğünüz hoparlörleri bilmiyorum ama bass ağırlıklı ses istiyorsanız kesinlikle şart. Genişletmek için tıkla... Esad Dağlı dedi: nasıl bir bass performansı istediğinize bağlı ama zevkli ve verimli bir bass almak için subwoofer gerekli Genişletmek için tıkla... Şu anki hoparlör sistemim Altec Lansing BXR1121 model ve 2+1 . Altec firmasını çok sevdiğim için ikinci el araştırdım ve aldım. ama gigaworksu çok övmüşler o sebeple sordum.
06 Fil Necati dedi: Almayı düşündüğünüz hoparlörleri bilmiyorum ama bass ağırlıklı ses istiyorsanız kesinlikle şart. Genişletmek için tıkla... Esad Dağlı dedi: nasıl bir bass performansı istediğinize bağlı ama zevkli ve verimli bir bass almak için subwoofer gerekli Genişletmek için tıkla... Şu anki hoparlör sistemim Altec Lansing BXR1121 model ve 2+1 . Altec firmasını çok sevdiğim için ikinci el araştırdım ve aldım. ama gigaworksu çok övmüşler o sebeple sordum.