Merhabalar arkadaşlar, JBL marka bir subwoofer'ım var. Körüğünde ufak 2 tane yırtık var, sizce çok etki eder mi bu yırtıklar? Eğer çok etkisi varsa bu körüğün değişimi, tamiri masrafları ne kadar olur acaba? Aşağıda fotoğraf bırakacağım. Bir de size ayriyeten bir soru daha soracağım: Ben de 1000 Watt'lık Sony Xplod amfi var. 700 wattlık da Kingvox marka 2 tane hoparlörüm var. Yani geriye 300 Watt kalıyor. Bass ise 1000 Watt'lık. Yani ben bu bass'ı bağlayamam değil mi?
Fotoğraflarda hemen körüğün sol tarafında bir yırtık var bir de körüğün üst tarafında bir yırtık var. Telefondan attığım için fotoğrafları düzenleyemedim, işaret ile gösteremedim. Eğer göremez iseniz cevaplarda belirtirseniz bir şekilde işaret ile gösterip tekrardan paylaşırım fotoğrafları.
Eder tabi baslar ve bazı tizler çıkmaz kötü bir ses verir.
tamiri konusunda bisey diyemem ben daha önce z5500 amfisini açıp kendim yaptım körük değişimini ama yıllar önceydi tabi eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.
bazı dolgu malzemeleri var temin edip içerden uygulayabilirsiniz.
Eder tabi baslar ve bazı tizler çıkmaz kötü bir ses verir.
tamiri konusunda bisey diyemem ben daha önce z5500 amfisini açıp kendim yaptım körük değişimini ama yıllar önceydi tabi eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.
bazı dolgu malzemeleri var temin edip içerden uygulayabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu dolgu malzemeleri var dediniz, ne kadar tavsiye edersiniz bunu yapmayı? Benim yerimde olsanız yapar mıydınız? Yapmalı mıyım sizce?
İlginiz için teşekkür ederim. Bu dolgu malzemeleri var dediniz, ne kadar tavsiye edersiniz bunu yapmayı? Benim yerimde olsanız yapar mıydınız? Yapmalı mıyım sizce?
İlginiz için teşekkür ederim. Bass'ı bağlasam bir problem olmaz mı diyorsunuz yani?