W wasp0169 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz?
Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 6 Ağustos 2025 #2 Pek suç yok ama D Koğuşu güzeldir.
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 10 Kişiydiler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kabusun anatomisi. 2.el kitap satan yer varsa bu kitapa oralardan bak genelde hepsinde oluyor.
wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kabusun anatomisi. 2.el kitap satan yer varsa bu kitapa oralardan bak genelde hepsinde oluyor.
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 225 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #5 wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sherlock Holmes güzel bir polisiye romandır belki işinizi görür.
wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sherlock Holmes güzel bir polisiye romandır belki işinizi görür.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #6 Soğuk Kan yeni okudum fena değil. Ama çok daha iyileri var.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Yer Türkiye, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #7 wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Suç kategorisine girer mi bilmiyorum daha çok İntikam çünkü, Monte Cristo Kontu şiddetle tavsiye ederim.
wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Suç kategorisine girer mi bilmiyorum daha çok İntikam çünkü, Monte Cristo Kontu şiddetle tavsiye ederim.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.077 Çözümler 28 Yer Adana 6 Ağustos 2025 #8 wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kusursuz cinayet yoktur kusursuza yakın olanlar vardır.
wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi içinde suç içeren kitap okumak istiyorum ama bulamıyor içinde kan, gizem, öldürmek gibi kitap varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kusursuz cinayet yoktur kusursuza yakın olanlar vardır.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Ağustos 2025 #9 Suç ve ceza.