Suda Solar Powerbank Bulmak

Bugün ırmakta yüzmeye gittim ve suda güneş enerjili bir powerbank buldum. Irmakta çok da insan yok. Sordum ama kimsenin değildi. İlk aldığımda su almıştı içi ama güneş almaya devam ediyordu. Işıkları yanıyordu. İnternetteki fiyatı 900 TL. Gerçekten pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

İçini söküp bir temizlemen gerekiyor oksidlenme yapacaktır. Ve bozulacaktır. Tabii su geçirmez bir kılıf yoksa.

Letgo ya da Sahibinden gibi bir yerden ver ilanı 500-400 gibi bir fiyata ver. Satılınca al o parayla istediğini yap

Çalışıyorsa. Irmak hangi ilçeye bağlıysa oranın polis karakoluna veya belediyesine vermen en doğrusu.

Bu iki arkadaşın dediğini harmanlayıp güzel bir sonuç çıkarabiliriz. Oksitlenme yapmadan elinizden çıkarabilirsiniz. Hem cebinize para girer.

Sahibini bulmam cok zor. En dipten cikti ama kilifli gibi duruyor. bayağı saglam ve agir.

Letgo'ya da Sahibinden gibi bir yerden ver ilanı 500-400 gibi bir fiyata ver. Satılınca al o parayla istediğini yap

Calistigindan emin degilim ve baskasinin mali ne de olsa.

İçini söküp bir temizlemen gerekiyor oksitlenme yapacaktır. Ve bozulacaktır. Tabii su geçirmez bir kılıf yoksa.

Nasıl yapabilirm hiç bilmiyorum. Bu isi halledebilecek yerler yok mu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibini bulman çok zor polise versen de muhtemelen o bulanana kadar çürüyecek alet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…