Ard4x Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 94 3 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar daha şimdi ubuntu yükledim, şifrem var. Fakat Windows'a yüklemek isterken bunu diyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2019
Arkadaşlar daha şimdi ubuntu yükledim, şifrem var. Fakat Windows'a yüklemek isterken bunu diyor. Yardım edin.
C Can Çeralp Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.228 Çözümler 17 3 Haziran 2019 #2 Klavye diliniz değişiyor olabilir. Ubuntu Mate kullanırken başıma gelmişti, Türkçe Q olan klavye İngilizce Q'ya dönüşüyordu. O yüzden sifremdeki "I" harfini bir türlü basamıyordum. Ekran klavyesi ile girince durumu farkına varmıştım.
Klavye diliniz değişiyor olabilir. Ubuntu Mate kullanırken başıma gelmişti, Türkçe Q olan klavye İngilizce Q'ya dönüşüyordu. O yüzden sifremdeki "I" harfini bir türlü basamıyordum. Ekran klavyesi ile girince durumu farkına varmıştım.
Ard4x Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 94 3 Haziran 2019 #3 Nasıl yapacağım? şifrem: arda2001arda Problem bitti! Yanlış yapıyormuşum.. Ard4x dedi: Nasıl yapacağım? Problem bitti! Yanlış yapıyormuşum.. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Haziran 2019
Nasıl yapacağım? şifrem: arda2001arda Problem bitti! Yanlış yapıyormuşum.. Ard4x dedi: Nasıl yapacağım? Problem bitti! Yanlış yapıyormuşum.. Genişletmek için tıkla...