He canım he! Hükümeti eleştirmeyelim şükredelim. Dolar artmış, ekonomi batmış, adalet ve hukuk hak getire. 16 yılda bir milletin ahlak sistemi çökmüş. Yolsuzluk, haksızlık, hırsızlık normalleşmiş. Çalıyor ama çalışıyor olmuş. Bütün medya ''Pan İslamcı'' bir diktanın emrine girmiş. Bir tane Allah'ın kulu TV'ye çıkıp doğruyu diyemez olmuş. Ama biz şükredelim. Kusra bakma ama sen teslimiyetçi bir akılsızsın. Bizim de sizin gibi olmamızı bekleme. Neden şükredecek mişim? Ben bu adamları her şeyi batırsınlar ben de şükredeyim, diye mi seçtim? Hesap verecekler. Hesap soracaksın.
Bugün bindiğin otobüs durakta durmadı, diye şöförü belediyeye şikayet ediyorsun hesap soruyorsun. Bir otobüs durmadı, diye. Ülke batmış. Şükür mü edelim? İyi olan ne var? Söylede bilelim? Ne icraat yapmış? Yol mu yapmış? Babasının parasıyla mı yapmış? Cebinden mi çıkarmış yapmış? Yoksa tüm yandaşlarını zengin ederek mi yapmış? Yaptığı köprüler için milletçe ne kadar yandaşlarına para ödeceğiz biliyor musun? Yaptığı köprüleri ve yolları normalde 10'da 1 fiyatına mal edecekken ne hikmetse 30 yıl borçlu ve aynı köprüden 10 tane daha yapılabileceğini biliyor musun? Kaç fabrika üretimi durduruldu ve satıldı biliyor musun? Tabi biliyorsun. İşine gelmiyor. Çünkü sen ailesi veya yakınları o beyinsiz tayfadan olan birisin. Az çok okuma yazma biliyorsun. İnternette dolaşacak kadar geliştirmişsin kendini. Her şeyin farkındasın. Ama kendine yediremiyorsun.
Demişsin ya bu tayfa cahil sanıyorsunuz. Yok canım benim. Biz sanmıyoruz. Sizinkiler kendi söylüyor. Bizim tayfa cahil diye. Buyur;
Akp seçmen analizi. Hem de yandaş anket şirketi KONDA yapmış bu anketi yani sizinkiler.
KONDA yayınladı! İşte AK Parti seçmeni analizi: En çok ATV izliyor, internete girmiyor
Bak bu da sizin bakanınız ne diyor? Okuma, yazma oranı arttıkça oyunuz azalıyormuş. Yani diyor ki bizim seçmen aptal. Okudukça gerçeği gördükçe bizden vazgeçiyorlar. Ben demiyorum. Sizin bakanınız diyor.
Taner Yıldız ''Eğitim seviyesi yükselince oy oranımız düşüyor
Doların artmasına ise sadace şunu söyleyecem. Bir ara dışarı çık. Bir markete git. Bebek bezi ve maması alan insanlara yaklaş ve hallerini, hatırlarını sor. Asgari ücretle bunları almak zorunda olan insanlara ama şükretmeliyiz, de. Bak sana ne diyecekler.