Captain Kayn Centipat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #11 Furkan_D dedi: Benim de Kastamonu ve onlar da sizlerin sülale gibi çıkmamış taşköprü üzerinden. Herhalde kastamonulular yaşadıkları topraklardan ayrılamıyorlar Genişletmek için tıkla... Ben kastamonuluyum 17 yaşındayım yaklaşık 4 sene Kastamonu'da yaşadık çocukluğumun en güzel seneleri orada geçti. Şu an İstanbul'da yaşıyoruz ve hep icimin bir köşesinde Kastamonu var nedendir bilmem genlerden midir anlamadım
Furkan_D dedi: Benim de Kastamonu ve onlar da sizlerin sülale gibi çıkmamış taşköprü üzerinden. Herhalde kastamonulular yaşadıkları topraklardan ayrılamıyorlar Genişletmek için tıkla... Ben kastamonuluyum 17 yaşındayım yaklaşık 4 sene Kastamonu'da yaşadık çocukluğumun en güzel seneleri orada geçti. Şu an İstanbul'da yaşıyoruz ve hep icimin bir köşesinde Kastamonu var nedendir bilmem genlerden midir anlamadım
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 21 Mart 2023 #12 Sizin geçmiş Kastamonu ayılarına dayanıyor o zaman.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mart 2023 #13 Furkan_D dedi: Benim de Kastamonu ve onlar da sizlerin sülale gibi çıkmamış Taşköprü üzerinden. Herhalde Kastamonulular yaşadıkları topraklardan ayrılamıyorlar Genişletmek için tıkla... Sonunda beni anlayan biri çok garip geliyor bana 2 tane hemşerinin evlenmesi. Sheep dedi: Sizin geçmiş Kastamonu ayılarına dayanıyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Onların geçmişi bize dayanıyor kara denizliler ayı seviyor töbe töbe
Furkan_D dedi: Benim de Kastamonu ve onlar da sizlerin sülale gibi çıkmamış Taşköprü üzerinden. Herhalde Kastamonulular yaşadıkları topraklardan ayrılamıyorlar Genişletmek için tıkla... Sonunda beni anlayan biri çok garip geliyor bana 2 tane hemşerinin evlenmesi. Sheep dedi: Sizin geçmiş Kastamonu ayılarına dayanıyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Onların geçmişi bize dayanıyor kara denizliler ayı seviyor töbe töbe