Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Bir arkadaşın arkadaşı uygulama yapmış. Ad soyad yazınca T.C. kimlik ana baba adı sülale adı vs çıkartıyor, bana da resimlerini attılar. Böyle şeyleri nasıl yapabiliyorlar? Bu kadar güvensiz miyiz?
Bir arkadaşın arkadaşı uygulama yapmış. Ad soyad yazınca T.C. kimlik ana baba adı sülale adı vs çıkartıyor, bana da resimlerini attılar. Böyle şeyleri nasıl yapabiliyorlar? Bu kadar güvensiz miyiz?
Polhamus Kilopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 169 Çözümler 2 4 Nisan 2023 #11 Stoch dedi: Öylesine takılırken arkadaşıma uygulamayı göstermiş öyle eğlencesine bakmışlar, tehdit vs yok ama içim rahat değil. Genişletmek için tıkla... Uygulama nedir? Google aramasıyla yada store üzerinden indirilebilecek birşey mi? Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Öylesine takılırken arkadaşıma uygulamayı göstermiş öyle eğlencesine bakmışlar, tehdit vs yok ama içim rahat değil. Genişletmek için tıkla... Uygulama nedir? Google aramasıyla yada store üzerinden indirilebilecek birşey mi?
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #12 Polhamus dedi: Uygulama nedir? Google aramasıyla yada store üzerinden indirilebilecek birşey mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, attıkları resimde telefondan girdiklerini ve basit bir şey arayüz gözüküyor gerisini sormadım kapattım konuyu. Artı 0 Eksi
Polhamus dedi: Uygulama nedir? Google aramasıyla yada store üzerinden indirilebilecek birşey mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, attıkları resimde telefondan girdiklerini ve basit bir şey arayüz gözüküyor gerisini sormadım kapattım konuyu.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 4 Nisan 2023 #13 Polhamus dedi: Uygulama nedir? Google aramasıyla yada store üzerinden indirilebilecek birşey mi? Genişletmek için tıkla... Öyle birşey değil hocam siteler oluyor genelde xampp'den falan apileri atıyorlar. Bir ara araştırmıştım. Artı 0 Eksi
Polhamus dedi: Uygulama nedir? Google aramasıyla yada store üzerinden indirilebilecek birşey mi? Genişletmek için tıkla... Öyle birşey değil hocam siteler oluyor genelde xampp'den falan apileri atıyorlar. Bir ara araştırmıştım.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 4 Nisan 2023 #14 Adından soy adından tüm sülaleni ve telefon numaralarını bulduran bir sorgu yöntemi. Artı 0 Eksi