Süleyman Demirel Üniversitesi vs Pamukkale Üniversitesi

ilhanozturk1

Decapat
Daha fazla  
Benim sıralamam 223 bin. Tercihlerimde yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi(247 bin) ve Pamukkale Üniversitesi(242 bin) arasında tam karar veremedim. Makine mühendisliği bölümü düşünüyorum. SDÜ normal mühendislik fakültesi iken PAÜ teknoloji fakültesi olarak geçiyor. Siz olsanız tercihinizi ne olarak verirdiniz, bilgisi olanlar bize de aktarabilir mi?

Tercih etmek zorundaysanız kesinlikle PAÜ, ancak mezuna kalma şansınız varsa deneyin. Daha iyi sıralamaya çekebilirsiniz.

Makineden geçen sene mezun çocukluk arkadaşım var iyi denk geldi konu. Tavsiye ediyordu ve sorunsuz bitirdi, staj ve mesleki eğitim fırsatlarında da sıkıntı yaşamadı. Şu an adı sayılır firmada çalışıyor mezun olduğu gibi 1 seneyi devirecek.

Gayet güzel, benim sıralama olarak mühendislik fakültesini değil de teknoloji fakültesini tutuyor. Aralarında sıralama hariç ne gibi farklar var acaba?

Gayet güzel, benim sıralama olarak mühendislik fakültesini değil de teknoloji fakültesini tutuyor. Aralarında sıralama hariç ne gibi farklar var acaba?
Mühendislik fakültesine eş değer müfredat diyordu, bazı konularda daha detaylı eğitim bazı konularda daha yalın eğitim varmış. Onun harici fakültelerin yerleri dışında bir fark yok.

Dışarıdan geleceksen SDÜ'yü tavsiye etmem.

Neden? Çok şehir hayatı arayan birisi sayılmam.

İyi o zaman. SDÜ fena sayılmaz.

İki üniversitenin hocalarına ve yayın sayısına baktım. Eşit sayılırlar ama SDÜ de daha fazla prof var. Açıkçası ben olsam şehir seçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…