Süleyman Soylu istifa etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Soylu'nun istifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik
hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.
Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler,
mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı..
Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda,
böyle görüntülere yol açmamalıydı.
İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşmayı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı.
Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın...
Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum...
Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allah'a ısmarladık..
Allah milletimizi korusun..."

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bence en doğrusu oldu.

Cahil birilerinin cezasını maalesef Soylu çekti. Teröristle mücadelede efsane isimlerden biriydi.
Maalesef hata sadece millette değildi. Yönetimin de bir o kadar suçu vardı. En doğrusu oldu bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatasını kabullenip istifa eden ilk bakan olarak tarihe gecen bakan gibi bakan.

Daha yönettiğin halki tanımazsan, alacağı kararların nasil sonuçlar dogrucagini on göremezsen sonuçlarına katlanirsin.

Yerinde bir karar olmuş bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 yaşındayım, hatırladığım kadarı ile bu adamdan daha iyi bir İçişleri Bakanı tanımadım, araştırdığım kadarıyla da en iyiler arasındaydı, seçim zamanı yaptıklarını desteklemesemde çok başarılıydı son olay haricinde. Yazık oldu günah keçisi seçildi. Halkın düşük IQ’sunun cezasını da çekti diyelim, nerden bilsin insanların 1 aylık stok yapacağını...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…