Sülfatsız şampuan önerisi

MarkusRuhl

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, bugün ders işlerken hocamız sulfatsiz şampuan kullanmamizi önerdi. Gür ve ince ince telli yapıda bir saça sahibim. Bu güne kadar hep head and shoulders kullanirdim fakat saçlarıma çok zarar vermişim. Sizlerden sulfatsiz sampuan önerisi bekliyorum. Kendinizden farklı tavsiyelerinizi eklemek isterseniz sevinirim.

Merhaba, bugün ders işlerken hocamız sulfatsiz şampuan kullanmamizi önerdi. Gür ve ince ince telli yapıda bir saça sahibim. Bu güne kadar hep head and shoulders kullanirdim fakat saçlarıma çok zarar vermişim. Sizlerden sulfatsiz sampuan önerisi bekliyorum. Kendinizden farklı tavsiyelerinizi eklemek isterseniz sevinirim.
Yves Rocher urunlerinin cogunda paraben ve sulfat yok. Şahsen kullaniyorum ve oneririm.

Markalarini bilmem ama bende 2 3 seneden beri dogal sampuan kullanıyorum.
Sulfatsiz ve komple dogal sampuan genellikle aktar tarzi yerlerde satilir. Gidebiliyorsan saglam buldugun bir aktardan tamamen dogal bir sampuan isteyebilrisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yves Rocher şampuan kullanıyorum. 100ML'i 300 TL gibi bir fiyata almıştım.
İnce telli saçlar için, Yves Rocher'ın bu ürününü kullanmanı tavsiye ederim.(Hem 300ML, hem de 200TL)
Gür saçlar ve kepek oluşumun varsa bu ürünü kullanmanı tavsiye ederim.(Kıvırcık olarak kepek sorunum vardı, bunu kullandıktan sonra hem saçlarım çok sağlıklı bir hal aldı(kıvırcık saç şampuanı olmasa bile sülfatsız olduğu için) hem de kepek sorunumu önledi.

Saçıma aşırı önem veririm, kullandığım ve tavsiyelerim bu yönde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı