triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Post başlığında yazdığı gibi, eklenecek başka bir şey yok.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #2 Asülfürik asit nedir? Nerede gördünüz?
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 Vavien. dedi: Asülfürik asit nedir? Nerede gördünüz? Genişletmek için tıkla... Kimya hocamdan duydum, proje konusunda bu yazıyordu.
Vavien. dedi: Asülfürik asit nedir? Nerede gördünüz? Genişletmek için tıkla... Kimya hocamdan duydum, proje konusunda bu yazıyordu.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #4 Peki internette neden hiçbir şey yazmıyor? Bence hocanıza ne olduğunu sorun çünkü kendisi uydurmuş veya çok az kişi tarafından bilinen, gerçekte var olmayan bir şey gibi duruyor. Hocanızın arkadaş çevresi ile jargonundan bile olabilir.
Peki internette neden hiçbir şey yazmıyor? Bence hocanıza ne olduğunu sorun çünkü kendisi uydurmuş veya çok az kişi tarafından bilinen, gerçekte var olmayan bir şey gibi duruyor. Hocanızın arkadaş çevresi ile jargonundan bile olabilir.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #5 Vavien. dedi: Peki internette neden hiçbir şey yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok, asülfürik yazdığımda sülfürik asit çıkıyor karşıma zaten.
Vavien. dedi: Peki internette neden hiçbir şey yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok, asülfürik yazdığımda sülfürik asit çıkıyor karşıma zaten.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.714 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #6 Hocanız böyle bir bileşiğin varlığından haberdar mı?
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #7 triggerr dedi: Hiçbir fikrim yok, asülfürik yazdığımda sülfürik asit çıkıyor karşıma zaten. Genişletmek için tıkla... Sorun hocanıza. A, klavyede S'nin hemen yanında. Muhtemelen "Sülfürik" yazarken başta "A"ya basarak "Asülfürik" yazdı.
triggerr dedi: Hiçbir fikrim yok, asülfürik yazdığımda sülfürik asit çıkıyor karşıma zaten. Genişletmek için tıkla... Sorun hocanıza. A, klavyede S'nin hemen yanında. Muhtemelen "Sülfürik" yazarken başta "A"ya basarak "Asülfürik" yazdı.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #8 294144 dedi: Sorun hocanıza. A, klavyede S'nin hemen yanında. Muhtemelen "Sülfürik" yazarken başta "A"ya basarak "Asülfürik" yazdı. Genişletmek için tıkla... Evet evet, büyük ihtimal öyle. Neyse, hataymış ben de 20 dakikadır arıştırıyorum bune diye.
294144 dedi: Sorun hocanıza. A, klavyede S'nin hemen yanında. Muhtemelen "Sülfürik" yazarken başta "A"ya basarak "Asülfürik" yazdı. Genişletmek için tıkla... Evet evet, büyük ihtimal öyle. Neyse, hataymış ben de 20 dakikadır arıştırıyorum bune diye.