cicikkus859 Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Merhaba, bir sürü süngerim var, işlevli ve iyi bir boks torbası tarzı bir şey yapmak istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim? Arkasına sünger önüne karton yapıştırıp falan yapılır mı? Fikirleriniz varsa belirtin teşekkürler.
Merhaba, bir sürü süngerim var, işlevli ve iyi bir boks torbası tarzı bir şey yapmak istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim? Arkasına sünger önüne karton yapıştırıp falan yapılır mı? Fikirleriniz varsa belirtin teşekkürler.
MustafaMrc7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #2 Hocam zor ya bir vurursunuz uçar gider içine kum falan koyarsanız bir şekilde belki olabliir.
cicikkus859 Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Yok ya uçmaz ben silikonla duvara yapistirdim bir tane sunger onune karton ve kagit ekledim Ama o duvara vurmak gibi bir şey oldu
Yok ya uçmaz ben silikonla duvara yapistirdim bir tane sunger onune karton ve kagit ekledim Ama o duvara vurmak gibi bir şey oldu
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.783 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2025 #4 Bu kadar emek sarf etmek yerine ortalama bir şey alabilirsiniz bence. Decathlon’dan.
MustafaMrc7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 cicikkus859 dedi: Yok ya uçmaz ben silikonla duvara yapistirdim bir tane sunger onune karton ve kagit ekledim. Ama o duvara vurmak gibi bir şey oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle duvarda çok yankı ve ses yapmazmı. Bir de duvar zamanla zarar görür bence.
cicikkus859 dedi: Yok ya uçmaz ben silikonla duvara yapistirdim bir tane sunger onune karton ve kagit ekledim. Ama o duvara vurmak gibi bir şey oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle duvarda çok yankı ve ses yapmazmı. Bir de duvar zamanla zarar görür bence.
cicikkus859 Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #6 MustafaMrc7 dedi: Hocam öyle duvarda çok yankı ve ses yapmazmı. Bir de duvar zamanla zarar görür bence. Genişletmek için tıkla... Yok ses ve yankı yapmıyor ama ikinci maddeyi bilmiyorum
MustafaMrc7 dedi: Hocam öyle duvarda çok yankı ve ses yapmazmı. Bir de duvar zamanla zarar görür bence. Genişletmek için tıkla... Yok ses ve yankı yapmıyor ama ikinci maddeyi bilmiyorum