Süngerbob eski Türkçe dublaj arşivine sahip olan var mı?

Eski dublajlı 164 bölümün kaydı var elimde. Murat Prosçiler, Bora Sivri, Köksal Engür ve Mazlum Kiper dublajlı ancak link vermem telif hakları nedeniyle.
Herhangi bir şekilde paylaşamaz mısınız hocam yasak mı?

Eski dublajlı 164 bölümün kaydı var elimde. Murat prosçiler, bora sivri, köksal engür ve mazlum kiper dublajlı ancak link vermem telif hakları nedeniyle.

2010 2013 arası sabahları ne izlerdim.

Madagaskar penguenleri, süngerbob, otis, avatar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum kurallarına göre aykırı. Benlik bir durum yok yani. Böyle şeylerin indirme linkleri verilemiyor. Verince de moderatörler siliyor ve banlıyorlar bir de. Yapacak bir şey yok.
Hocam bir şekilde herhangi bir mecradan bize ulaştırabilme şansınız var mı peki?

Eski dublajlı 164 bölümün kaydı var elimde. Murat Prosçiler, Bora Sivri, Köksal Engür ve Mazlum Kiper dublajlı ancak link vermem telif hakları nedeniyle.
Bir şekilde paylaşma imkanınız yok mu? Elbet internette bir yolu vardır.
Çok seviniriz doğrusu.

Ulaşabilen oldu mu eski dublajlı bölümlere, varsa benimle de paylaşın lütfen

Merhaba, bu bölümleri ben de arıyorum. Eğer ilk dublajlı bölümleri bana ulaştırabilirseniz zamanınızı kompanse edebilirim. Çok teşekkürler
Tamamdır yarın veya en geç Pazartesi paylaşırım.

Ulaşabilen oldu mu eski dublajlı bölümlere, varsa benimle de paylaşın lütfen

Benimle de paylaşın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…