Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 18 Mart 2019 #41 @Müzik Profili Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2019
Alper1441 Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 195 18 Mart 2019 #42 Müzik Profili dedi: Madem sünnet gerekli veya iyi bir şey dinen de uygunsa Allah bizi hatalı yaratmış olmuyor mu ki biz düzeltmiş oluyoruz? Hem "Evrendeki muhteşem düzeni" hem sünneti nasıl savunuyorsunuz anlayamadım ben. Genişletmek için tıkla... Demek ki doğumda ya da ilk doğmuş halinde insan o deriye ihtiyaç duyuyor. Aslınsa bu da Allah'ın bir hikmetidir.
Müzik Profili dedi: Madem sünnet gerekli veya iyi bir şey dinen de uygunsa Allah bizi hatalı yaratmış olmuyor mu ki biz düzeltmiş oluyoruz? Hem "Evrendeki muhteşem düzeni" hem sünneti nasıl savunuyorsunuz anlayamadım ben. Genişletmek için tıkla... Demek ki doğumda ya da ilk doğmuş halinde insan o deriye ihtiyaç duyuyor. Aslınsa bu da Allah'ın bir hikmetidir.
Müzik Profili Decapat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 230 Çözümler 2 18 Mart 2019 #43 Jira dedi: Sizin penis üretim hatalı olabilir. Benimki işlevini layıkıyla yerine getiriyor, evet sünnetli Genişletmek için tıkla... Çok yanacaksınız çook.
Jira dedi: Sizin penis üretim hatalı olabilir. Benimki işlevini layıkıyla yerine getiriyor, evet sünnetli Genişletmek için tıkla... Çok yanacaksınız çook.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 18 Mart 2019 #44 Hayır, sen değilsin. Önceki mesajında attığın görseldeki ilk kişi. @BERWAR Hadislerin büyük çoğunluğuna güvenmiyorum ve sözde alimlerin dediklerini de kâle almıyorum zaten.
Hayır, sen değilsin. Önceki mesajında attığın görseldeki ilk kişi. @BERWAR Hadislerin büyük çoğunluğuna güvenmiyorum ve sözde alimlerin dediklerini de kâle almıyorum zaten.
Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 18 Mart 2019 #45 Jira dedi: Sizin penis üretim hatalı olabilir. Benimki işlevini layıkıyla yerine getiriyor, evet sünnetli Genişletmek için tıkla... Karşı argüman bulamayınca kendi çapınızda alay etmeniz beni şaşırtmadı.
Jira dedi: Sizin penis üretim hatalı olabilir. Benimki işlevini layıkıyla yerine getiriyor, evet sünnetli Genişletmek için tıkla... Karşı argüman bulamayınca kendi çapınızda alay etmeniz beni şaşırtmadı.
Müzik Profili Decapat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 230 Çözümler 2 18 Mart 2019 #46 Alper1441 dedi: Demek ki doğumda ya da ilk doğmuş halinde insan o deriye ihtiyaç duyuyor. Aslınsa bu da Allah'ın bir hikmetidir. Genişletmek için tıkla... O zaman dinde neden sünnet var?
Alper1441 dedi: Demek ki doğumda ya da ilk doğmuş halinde insan o deriye ihtiyaç duyuyor. Aslınsa bu da Allah'ın bir hikmetidir. Genişletmek için tıkla... O zaman dinde neden sünnet var?
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #47 Din bilim kısmını boşverin. Sünnetli daha yakışıklı durmuyor mu ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Mart 2019 #48 Alay eden kim, gerçekte olanı söylüyorum. Kanıt da benim organım. İster inan ister inanma. Benim ve partnerimin bunu bilmesi yetiyor, sana gerek yok
Alay eden kim, gerçekte olanı söylüyorum. Kanıt da benim organım. İster inan ister inanma. Benim ve partnerimin bunu bilmesi yetiyor, sana gerek yok
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #49 @ymnN Onlarca makale var nette bir bakmayi dene. Göz kapağı göz için ne kadar önemliyse penis başıda penis için o kadar önemli. Sünnetin Sağlığa Zararları sunnetinzararlari.tumblr.com
@ymnN Onlarca makale var nette bir bakmayi dene. Göz kapağı göz için ne kadar önemliyse penis başıda penis için o kadar önemli. Sünnetin Sağlığa Zararları sunnetinzararlari.tumblr.com
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #50 Jira dedi: Alay eden kim, gerçekte olanı söylüyorum. Kanıt da benim organım. İster inan ister inanma. Benim ve partnerimin bunu bilmesi yetiyor, sana gerek yok Genişletmek için tıkla... Kanıt ister şimdi
Jira dedi: Alay eden kim, gerçekte olanı söylüyorum. Kanıt da benim organım. İster inan ister inanma. Benim ve partnerimin bunu bilmesi yetiyor, sana gerek yok Genişletmek için tıkla... Kanıt ister şimdi