Sünnet ettiren aileye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer ailemizi dava edeceksek beni neden dünyaya getirdiklerini sormak isterim öncelikle. Ebeveynlerine dava açan bir avukat vardı beni neden doğurdunuz diye.

Neden faydası olsun arkadaşım insan vücudu en mükemmel şekilde yaratılmadı mı? O parçanın da bir görevi var elbette ancak yanlı medya sizlere anlatmıyor tabii ülkede milyon liralık sektörü var.

Faydalarını araştırabilirsiniz, zararı da var diyorum ama herhalde cidden delirdiniz

Katılıyorum.

İsterse milyon tane yararı olsun (ki tonla zararı var ) bir insanın vücudundan parça kesip alamazsınız . 18 yaşında isteyen kendi iradesiyle yaptırır . Tabi çocuk küçükken yaptırıyorlar ki büyüyüp aklı başına geldiğinde yaptırmayacağını bildiklerinden.

Erken boşalmanın ve penisin en uç bölgesinin hassaslaşmasının da en önemli sebebidir. Zararlarını da araştırın.
Penisin sünnet edilmesi. Penis kenarı zevklerini azaltır. Bu sayede boşalma işlemi gecikmiş olur. Uç bölgesi hassaslaşır fakat penis üst deri kesilmezse pislik ve türevi virüslerin kurbanı olabilirsiniz.

O zaman sol böbreğin parçalandığı zaman ameliyat olma. Yararı var fakat koşmanı engelliyor.

Ameliyatla yapılıyor, acı konusunda bir sıkıntı olmuyor ki? Ve birçok hastalığın çözümü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…