Salih Kurbanov Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Sadece soruyorum, sünnet olmak İslam dininde bir yer tutar mı? Ve sünnet olmak zararlı mıdır?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2021 #2 İslam dininde bir yeri vardı. Ama tam hatırlamıyorum. Aksine olmamak bazı noktalarda daha bile zararlı. Çünkü iltihap oluşabiliyor.
İslam dininde bir yeri vardı. Ama tam hatırlamıyorum. Aksine olmamak bazı noktalarda daha bile zararlı. Çünkü iltihap oluşabiliyor.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 16 Haziran 2021 #3 Sünnet olmak daha sağlıklı diye biliyorum. Hijyen ve cinsel açındandı sanırım.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 Salih Kurbanov dedi: Sadece soruyorum, sünnet olmak İslam dininde bir yer tutar mı? Ve sünnet olmak zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersi yararlı.
Salih Kurbanov dedi: Sadece soruyorum, sünnet olmak İslam dininde bir yer tutar mı? Ve sünnet olmak zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersi yararlı.
tooesperhd Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 518 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #5 Hani Allah insanı en mükemmel şekilde yaratmıştı ?
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 16 Haziran 2021 #6 tooesperhd dedi: Hani Allah insanı en mükemmel şekilde yaratmıştı. Genişletmek için tıkla... Çok haklı bir yorum.
tooesperhd dedi: Hani Allah insanı en mükemmel şekilde yaratmıştı. Genişletmek için tıkla... Çok haklı bir yorum.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #7 Zararları da var fakat aynı şekilde yararları da var.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 16 Haziran 2021 #8 tooesperhd dedi: Hani Allah insanı en mükemmel şekilde yaratmıştı. Genişletmek için tıkla... Yersen Sünnet gerekli olabiliyor. Kardeşim de vardı, iltihap toplamış, idrarını yapamıyordu küçücük çocuk. Sünnet oldu.
tooesperhd dedi: Hani Allah insanı en mükemmel şekilde yaratmıştı. Genişletmek için tıkla... Yersen Sünnet gerekli olabiliyor. Kardeşim de vardı, iltihap toplamış, idrarını yapamıyordu küçücük çocuk. Sünnet oldu.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 16 Haziran 2021 #9 En az penis kanseri görülen ülke Türkiye imiş. Nedeni açık değil mi?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #10 O Görkem dedi: Çok haklı bir yorum. Genişletmek için tıkla... Çok boş bir yorum, o zaman biz hasta olursak ilaç vs. hiçbir şey almayalım bu nasıl bir kafadır sünnet olmanın yararları olduğu için olunuyor fakat bizim ülkemizde adet olarak yapılıyor yararları vs. önemsenmiyor.
O Görkem dedi: Çok haklı bir yorum. Genişletmek için tıkla... Çok boş bir yorum, o zaman biz hasta olursak ilaç vs. hiçbir şey almayalım bu nasıl bir kafadır sünnet olmanın yararları olduğu için olunuyor fakat bizim ülkemizde adet olarak yapılıyor yararları vs. önemsenmiyor.