Sünnet olmuş yeğene hediye önerisi

ALPERENPAŞAYT

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Sünnet olmuş bir yeğenim var.20.000 altı hediye önerisi verirseniz sevinirim.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Sünnet olmuş bir yeğenim var.20.000 altı hediye önerisi verirseniz sevinirim.

Yaşı küçükse oyun oynayabileceği Apple bir tablet al. Yaşı büyükse bilgisayar al.

11 bilgisayar olur ama ne alsam kötü bir PC istemiyor PC alacaksam 40.000 bin TL olur tavsiye istiyorum.

Eşyalarına değer veren bir çocuksa güzel bir lego alabilirsiniz. İlgisi varsa meraklı bir çocuksa eğitim setleri var robotik setleri ya da bilim setleri onlardan alabilirsiniz. Bence bilgisayar ve tablet yerine bu yaşındaki çocuklara bu tarz hediyeler daha uygun oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol saati.

Son düzenleyen: Moderatör:
11 bilgisayar olur ama ne alsam kötü bir PC istemiyor PC alacaksam 40.000 bin TL olur tavsiye istiyorum.

11 yaşındaysa bence tablet alın çünkü kullanması daha kolay. Bilgisayar alsa oyun indirmeye çalışsa virüs bulaşsa bir şey olsa uğraşmak zorunda kalırsınız.

Hocam, onları dinlemeyin çocuk bağımlı olup gözlerini bozabilir. En iyisi sizin gözetiminizde olup ona akülü araba alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…