Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Temmuz 2020 #41 Bize kaliteli silikon vermeleri için AMD'ye baskın yapalım. Dogant özel harekat ne güne duruyor Şaka şaka.
Bize kaliteli silikon vermeleri için AMD'ye baskın yapalım. Dogant özel harekat ne güne duruyor Şaka şaka.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2020 #42 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bize kaliteli silikon vermeleri için AMD'ye baskın yapalım. Dogant özel harekat ne güne duruyor Şaka şaka. Genişletmek için tıkla... Onlar Intel'ci hocam. Gerçi bu tarikat Intel/AMD ayrımı yapmıyor ancak tarikat içindeki üyeler arasında kutuplaşmalar olduğuna dair duyumlar aldım.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bize kaliteli silikon vermeleri için AMD'ye baskın yapalım. Dogant özel harekat ne güne duruyor Şaka şaka. Genişletmek için tıkla... Onlar Intel'ci hocam. Gerçi bu tarikat Intel/AMD ayrımı yapmıyor ancak tarikat içindeki üyeler arasında kutuplaşmalar olduğuna dair duyumlar aldım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 5 Temmuz 2020 #43 Bu konu ile alakalı değil ama OC konusu sayılır sonuçta MSI Afterburner ekran kartının sorun çıkarmadan çıkabileceği maximum değerleri mi? Gösterir.
Bu konu ile alakalı değil ama OC konusu sayılır sonuçta MSI Afterburner ekran kartının sorun çıkarmadan çıkabileceği maximum değerleri mi? Gösterir.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 5 Temmuz 2020 #44 Shimada Sensei dedi: Onlar Intel'ci hocam. Gerçi bu tarikat Intel/AMD ayrımı yapmıyor ancak tarikat içindeki üyeler arasında kutuplaşmalar olduğuna dair duyumlar aldım. Genişletmek için tıkla... Yapma, yanarız
Shimada Sensei dedi: Onlar Intel'ci hocam. Gerçi bu tarikat Intel/AMD ayrımı yapmıyor ancak tarikat içindeki üyeler arasında kutuplaşmalar olduğuna dair duyumlar aldım. Genişletmek için tıkla... Yapma, yanarız
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 5 Temmuz 2020 #45 Bu şekilde stabil çalışıyor fakat kart sadece PCIe'den güç aldığı için yemiyor şahsen bu şekilde kullanmak.[Ekran kartı GIGABYTE Windforce GTX 1050Ti(Çift fanlı.)]
Bu şekilde stabil çalışıyor fakat kart sadece PCIe'den güç aldığı için yemiyor şahsen bu şekilde kullanmak.[Ekran kartı GIGABYTE Windforce GTX 1050Ti(Çift fanlı.)]
FIREBREAKER Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 388 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Uçurumun kenarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #46 3700X 4250MHz.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 5 Temmuz 2020 #47 Lemi Galip dedi: Yok sensei ne grubu, Intel X AMD=AMD. Matematiksel olarak böyle Genişletmek için tıkla... Yanlış işlem İmantelD olması gerekli.
Lemi Galip dedi: Yok sensei ne grubu, Intel X AMD=AMD. Matematiksel olarak böyle Genişletmek için tıkla... Yanlış işlem İmantelD olması gerekli.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 5 Temmuz 2020 #48 FearlyGhost dedi: Çaycı falan olabilirim sanırım, RAM anakart sağ olsun 2666 MHz, işlemci de i5-9400F Genişletmek için tıkla... Edit: Tek Intel ben mi kullanıyorum yahu tarikatta
FearlyGhost dedi: Çaycı falan olabilirim sanırım, RAM anakart sağ olsun 2666 MHz, işlemci de i5-9400F Genişletmek için tıkla... Edit: Tek Intel ben mi kullanıyorum yahu tarikatta
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 5 Temmuz 2020 #49 Hayda. Benim işlemcimin overclock desteği yok. Halbuki çok istiyordum tarikata katılmayı. 2 sene içinde dağılmayın sakın, geleceğim.
Hayda. Benim işlemcimin overclock desteği yok. Halbuki çok istiyordum tarikata katılmayı. 2 sene içinde dağılmayın sakın, geleceğim.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 5 Temmuz 2020 #50 ixdrone dedi: Hayda. Benim işlemcimin overclock desteği yok. Halbuki çok istiyordum tarikata katılmayı. 2 sene içinde dağılmayın sakın, geleceğim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve RAM içinde geçerli tarikat.
ixdrone dedi: Hayda. Benim işlemcimin overclock desteği yok. Halbuki çok istiyordum tarikata katılmayı. 2 sene içinde dağılmayın sakın, geleceğim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve RAM içinde geçerli tarikat.