Süper gizli Overclock Tarikatı

3300X'de Intel ruhu var yalnız hocam. Şaka değil, yanlış hatırlamıyorsam işlemci tasarımındaki ünitelerin tasarımında standart Ryzen CPU'lardan çok daha farklı bir yapılandırmaya gidilmişti, tam olarak hangi kısım olduğunu hatırlayamadım açıkçası. Bunu @Shimada Sensei daha iyi bilir .

4+0 CCX yapısı bu işlemciyi özel yapıyordu diye hatırlıyorum, özellikle kardeşi 3100'e kıyasla. Kendi fiyat seviyesinde rakibi yok, Dünya çapında stokları bitti, 4/8 olmasına rağmen oyunlarda 3600'e birebir rakip oldu.

3600XT'ye az kaldı bakalım 3300X'den sonra nasıl farklılıklar göreceğiz bu işlemcide en çok merak ettiğim konu bu. 3600X'in boostlanmış hali olmamalı, yoksa biraz hayalkırıklığı olur. Daha özel, 3300X'in 6 çekirdekli hali gibi bir işlemci olmasına bekliyorum.

3600 kullanıcısı olarak tekrar AMD alacağımı sanmıyorum. Cidden kötü silikona sahip. Rakipleri aynı clocklara kat kat daha düşük voltajlarda çıkabiliyorken özellikle
Bunun silikonla değil mimariyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Rakipleri 4 nesildir aynı mimariyi kullanıyor, Core serisi 10.yaşına girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…