Merhaba, ilk defa Süper Lig takımlarının maçlarını izlemek için bir platforma üye olacağım. Hiçbir bilgim yok bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Süper lig maçlarını ve takımlarımızın avrupa da oynadığı maçları izleyebilmek benim için yeterli olur. Aylık ödemeli olursa daha iyi olur benim için. Eve cihaz kurulumu istemiyorum. En uygun fiyatlara hangi platformu önerirsiniz?
Merhaba, ilk defa Süper Lig takımlarının maçlarını izlemek için bir platforma üye olacağım. Hiçbir bilgim yok bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Süper lig maçlarını ve takımlarımızın avrupa da oynadığı maçları izleyebilmek benim için yeterli olur. Aylık ödemeli olursa daha iyi olur benim için. Eve cihaz kurulumu istemiyorum. En uygun fiyatlara hangi platformu önerirsiniz?
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Süper Kupa, 3 yıl boyunca TRT'de. TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, "Dünyanın en prestij...
Hocam buradaki platforma üye olup ardından paket satın aldıktan sonra izleyebilirsiniz, ayrıca Smart veya Android televizyondan ve telefondan play store aracılığıyla TOD uygulamasını yine indirebilirsiniz, Fiyatlar gayet makul.
Link:
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Süper Kupa, 3 yıl boyunca TRT'de. TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, "Dünyanın en prestij...
Bence de çözüm değil size katılıyorum. Normalde bu üslup ile yazmam/konuşmam. Ama forumda sizin yazım tarzınızı benzer yazım tarzları ile insanları küçümseyen kişileri gördüğümde maalesef bazen fevri bir şekilde cevap yazabiliyorum. Ben üsluba göre cevap yazıyorum. "Avrupa maçları yazmamış Süperlig yazmış sanırım yanlış anladınız" yazılsaydı emin olun daha nazik bir cevap yazardım. Kırgınlık oluşturduysam kusura bakmayın. iyi forumlar.