A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Ağustos 2022 #1 Merhabalar, süper lig paketi alacağı eve. Şurada ortadakini alıp Android TV'den izlemek istiyoruz. Uygulaması var TV'de. Kullanan var mı? Hizmet nasıl?
Merhabalar, süper lig paketi alacağı eve. Şurada ortadakini alıp Android TV'den izlemek istiyoruz. Uygulaması var TV'de. Kullanan var mı? Hizmet nasıl?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 30 Ağustos 2022 #2 Ben çok memnunum. Bende Android TV'den izliyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak İnternet kötüyse izlenmez.
Ben çok memnunum. Bende Android TV'den izliyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak İnternet kötüyse izlenmez.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Ağustos 2022 #3 Hocam peki alttaki ekstra "Smart TV, Android TV" gibi eklentileri almak lazım mı? Sonuçta hepsi Android. İnternet şu an 50 Mbps var, 1000/1000 bağlanacak bu hafta.
Hocam peki alttaki ekstra "Smart TV, Android TV" gibi eklentileri almak lazım mı? Sonuçta hepsi Android. İnternet şu an 50 Mbps var, 1000/1000 bağlanacak bu hafta.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 30 Ağustos 2022 #4 Akif dedi: Hocam peki alttaki ekstra "Smart TV, Android TV" gibi eklentileri almak lazım mı? Sonuçta hepsi Android. Genişletmek için tıkla... Televizyon paketi diye almadım ben. Telefon, Tablet, TV paketi vardı onu almıştım fotoğraft atabilir misiniz?
Akif dedi: Hocam peki alttaki ekstra "Smart TV, Android TV" gibi eklentileri almak lazım mı? Sonuçta hepsi Android. Genişletmek için tıkla... Televizyon paketi diye almadım ben. Telefon, Tablet, TV paketi vardı onu almıştım fotoğraft atabilir misiniz?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Ağustos 2022 #5 Request Rejected