Süper Lig izlemek için hangi paket alınmalı?

Türkolog34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600, R3 3100
Selam arkadaşlar. Bir sonraki sezon için Süper Lig maçlarını izleyebilmek adına bir üyelik satın almak istiyorum. beIN Connect, TOD TV, kutulu Digitürk seçenekleri var sanırım. Bunlardan hangisini önerirsiniz? Ve bildiğiniz gibi sezon yeni bitti, ne zaman alsam avantajlı olur? İyi bir televizyonum var ve görüntü kalitesi konusunda hassasım. En kaliteli görüntüyü hangisinde alırım?

daha önce tod üyeliğin varsa gelecek sezon için ayda 199 tl teklifi var. şu aralar en uygun o.

Dosya Ekleri

• IMG_1525.png
    IMG_1525.png
    40 KB · Görüntüleme: 76
TOD TV almaktansa bu daha iyi gibi hocam. Sanırım uydu kurulumlu aldığımız zaman bein connect de kullanabiliyoruz.
Uyduya bağlı kalmak iyi bir şey değil bence. İlk sene güzel bir fırsat yakalamış olsanız bile sonraki yıllarda öyle zamlar geçiriyorlar ki hiç bir anlamı kalmıyor sonra yok iptaldi, kutu iadesiydi vs. bir ton işle uğraştırıyorlar.

Online yayınları cam gibi olsa 4K seçeneği olsa ve en önemlisi donmasa 1 kişi kalmaz uydu yayın alan.

Uyduya bağlı kalmak iyi bir şey değil bence. İlk sene güzel bir fırsat yakalamış olsanız bile sonraki yıllarda öyle zamlar geçiriyorlar ki hiçbir anlamı kalmıyor sonra yok iptaldi, kutu iadesiydi vs. bir ton işle uğraştırıyorlar.

Online yayınları cam gibi olsa 4K seçeneği olsa ve en önemlisi donmasa 1 kişi kalmaz uydu yayın alan.

Hocam vallahi alternatif olsa bu Digitürk'e kesinlikle bulaşmam. Kampanyalar hakkında bilgi almak için telefon numaramı bıraktım, bırakmaz olaydım. Her gün 3,4 defa 850'li numaradan arıyorlar, bu resmen taciz. O yüzden tahmin edebiliyorum uydulu alırsam iptalinde canımdan bezdirir bunlar. TOD TV alıp geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı