Süper Lig maçları en uygun nereden izlenir?

hazernag

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dedem Süper Lig maçlarını televizyondan izlemek için Digitürk kullanıyor. Şu ana kadar gayet güzel bir hizmet sundular fakat fiyatları biraz tuzlu (660TL civarı). Artık akıllı televizyona geçtiğimiz için bu kadar pahalı bir ücret ödemek istemiyoruz. Eğer deneyiminiz varsa önerebileceğiniz daha uygun ve iyi kaliteli bir platform var mı?

Şahsen ben selçuksports üzerinden mac'i tvye hdmi üzerinden bağlıyorum yani bir nevi ücret ödemiyorum ama 660₺ ciddi bir meblağ senede 7920₺'ye geliyor..

TOD TV kullanabilirsiniz. Korsan olmayan tek seçenek bu. Fiyatı daha uyguna gelmiş olur.

TOD TV kullanabilirsiniz. Korsan olmayan tek seçenek bu. Fiyatı daha uyguna gelmiş olur.
1726560185604.png

TV+ da aylık 129,99TL yazıyor. En uygunu bu değil mi?

Dahadaha uygulamasında 1 aylık tod paketi 900 puan, 900 puanda yaklaşık 18TL falan toplu şekilde dahadaha kodu satan kişiler var tavsiye ederim.

Hem iş yerinde izlemek için dizi indiririm hem de taraftar paketi ucuz diye TOD aldım. Lanet olası 480p mi 720p mi çamur gibi görüntüsü var maçların. Yayını Bein'den çekiyorlar diye mi bu kadar berbat anlamadım. İade de yapamıyorsun.

Eki Görüntüle 2312329

TV+ da aylık 129,99TL yazıyor. En uygunu bu değil mi?
TV+'da Ssport 1 ve 2 var; Plus yok. İtalya ve İspanya maçları izleyebilirsin. Süper Lig bulunmuyor. Bazen Exxen yayınındaki maçı da verebiliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı