Süper Lig maçları nereden izlenebilir?

Kısacası kaçak yolla izlemek istiyorsunuz. Çeşitli iptv sağlayıcıları ve çeşitli siteler var ama donmama garantisi hiçbirinde yok tod ve ya bein hariç.
Açıkçası hariç olarak yazdıklarında da donma oluyor.. IP tv nin avantajı 40 ayrı kanal var birinde donarsa diğerinden izle..

Kaçaklar 2 dakika hatta 3 dakika geride oluyor. Komşu goooll diye sevinirken sende hala sizin takımın defans oynamasını izleyip atak yapmasını beklersin.

Beinsports veya Tod'dan almayacaksanız IPTV alın ben almıştım yıllığı 500'e sadece geriden geliyor onun dışında gayet iyi film de seyrediyorum Netflix'de olmayan filmleri oradan seyrediyorum.

Kaçaklar 2 dakika hatta 3 dakika geride oluyor. Komşu goooll diye sevinirken sende hala sizin takımın defans oynamasını izleyip atak yapmasını beklersin.

Evet işte o yüzden bende abonelik almayı düşünüyorum ama çok pahalı geliyor.

Hocam pahalı diyorsanız mecbur IPTV alacaksınız veya Digitürk alabilirsiniz arkadaşın aldığı gibi.

45 saniye Sanki digiturkun uygulamasi birebir yayın yapıyor.. O da aynı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…