Süper Lig maçlarını TV'den izlemek için üyelik var mı?

daghanmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba BeIN'den izlemek için devoder almak gerekiyor. Ben de onu almak istemiyorum. TV'den kanal ekleyerek izleyebileceğim üyelik var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba BeIN'den izlemek için devoder almak gerekiyor. Ben de onu almak istemiyorum. TV'den kanal ekleyerek izleyebileceğim üyelik var mı?
TOD tv kullanabilirsiniz. Ancak TV uygulamasını kesinlikle önermem. Ne olursa olsun canlı bir şey izleyemiyorsunuz.

Uygulamayı TV'ye indirmiyor zaten benim TV ben kabal ekleyerek izlemek istiyorum var mı o şekilde.

TOD TV kullanabilirsiniz. Ancak TV uygulamasını kesinlikle önermem. Ne olursa olsun canlı bir şey izleyemiyorsunuz.

Kanal ekleyerek izleyemezsin. İllaki onun Decoder'ini alman lazım uydudan izlemek istiyorsan.

O zaman 2.el mi TV stick alacağım TOD TV kurup öyle izleyeceğim mantıklı değil mi 2.elde ucuz ve TOD TV beIN üyeliğinden de daha ucuz.

O zaman 2.el mi TV stick alacağım TOD TV kurup öyle izleyeceğim mantıklı değil mi 2.elde ucuz ve TOD TV beIN üyeliğinden de daha ucuz.
Evet daha ucuz ancak canlı yayınlarda çok sıkıntılı. 5GHz wifi bağlantısı kullan izlerken. Yoksa 5 saniye bile izleyemezsin.

Evdeki Wi-Fi 60Mbps 2.4 GHz internetim iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…