Süper Lig yasal yollarla nasıl izlenir?

SosyalistZ5

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, en yakın bu konu geldiği için burada açma gereği duydum. Ben Süper Lig maçlarını kurulumsuz bir şekilde kısaca Netflix gibi nereden açıp izleyebilirim, para konusunda sorun yok en kalitelisini ve kurulumsuz olanı önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten sadece beIN veriyor.

Sadece telefon, tablet veya PC'den izleyebildiğiniz Bein paketleri var. Sitelerine giderek öğrenebilirsin. Başka yasal bir yolu yok zaten.

Kaliteli bir internet bağlantın varsa (minimum 35 Mbps) bir tane Chromecast veya Apple TV al. Chromecast almanı öneririm sebebi ise Apple TV'ye göre çok daha ucuzdur ancak onun kadar işlevseldir. Beinsports resmi sitesinden aynı Netflix üyeliği başlatır gibi lisanslı olarak üyeliğini başlatırsın. Uydulu, cihazlı kuruluma göre yarı fiyat zaten. Sonra Chromecast cihazına "beIN Connect" uygulamasını indirir ve giriş yapar ve satın aldığın içerikleri izlersin. En pratik ve makul yöntem bu. Bir futbol hastası olarak ben de böyle bir kurulum yapacağım. Chromecast gibi bir cihaz önermemin sebebi notebook gibi cihazları sürekli HDMI ile PC'ye bağlamak biraz uğraştırıcı. Zaten Notebook'u bağlamak televizyon masasında gereksiz yer kaplıyor, bu da minimalist şahsıma batıyor açıkçası. Ev içinde kablolar, kalabalık cihazlar sevmem. Maç bitiyor tekrardan söküp odana çıkartıyorsun gibi durumlar da cabası. Yani gereksiz olarak her içerik izlemek istediğin sırada üşenmeden bağlaman gerekiyor laptop'unu. Ama Chromecast alırsan ufacık aleti bağlar geçersin Yeni nesil televizyonlarda beIN Connect uygulaması var ama Android uygulaması kadar performans vermediğini düşünüyorum bu sebepten bir cihaz önerdim. Yine de destekleyen akıllı televizyonun varsa beINconnect uygulamasını ona indirip bir ufak test yapıp ona göre akıllı TV alıp almamaya karar verebilirsin.

Not: Tekrar ediyorum internet bağlantısı çok önemli aksi takdirde sinir hastası olursun. Ben de 16 Mbps ve satın aldığım sürekli donmalarla karşılaştım. 35 Mbps altı interneti olan hiç girişmesin bu işlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…