Penaltısız gollerden bahsediyorum ben. Yukarıda kendin demiyor musun penaltısız 13 gol attı Icardi diye. Ben de diyorum ki o 7 maçta daha oynasa bi' 13 gol daha atardı penaltısız diyorum. Gerçi hata bende, Fenerliye laf anlatmaya çalışıyorum. Neyse, avun dur böyle.
Asıl hata 29 gol atan Enner Valencia'ya biz "Goatcia" derken, iki gol atınca icardi'ye öp beni şup beni diyen gs taraftarına laf anlatmaya çalışmak...
Ee, herkesin ne olduğu belli.
Ayrıca unutma ki futbolcular para karşılığı top koştururlar. Futbolcular gelip geçici, takımın ise kalıcıdır. O yüzden bana futbolcu fan boyluğu yapma.
Eh, o yüzden 9 senedir şampiyonluk hasreti çekiyorsunuz ya zaten. Vasat sevicilikte bambaşka olaysınız. Söylediğinde oldukça haklısın bu arada, herkesin ne olduğu belli gerçekten.
Eh, o yüzden 9 senedir şampiyonluk hasreti çekiyorsunuz ya zaten. Vasat sevicilikte bambaşka olaysınız. Söylediğinde oldukça haklısın bu arada, herkesin ne olduğu belli gerçekten.
Hocam yapmayın, rezil oluyorsunuz. Konuştukça daha da batıyorsunuz. Bu sene Galatasaray kaliteli kadrosuyla şampiyonluğu hakederek kazandı. Fenerli bir adamın da böyle demesi harbiden komik oluyor. Şampiyonlukları nasıl aldığınızı gördük. Tüm dünya gördü. Bunları yazarak yaptığınız tek şey boş boş ağlayarak kendinizi avutmak. İşimize gelir, siz
böyle devam bir 10 yıl daha beklersiniz artık.