Süper Online nasıldır?

Makaleler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Arkadaşlar bu gün babamı aramışlar bize geçin diye. Babam da ben anlamam diye bana yönlendirmiş. Aylık telefonla birlikte 83 Tl ödüyorum İnternet'e Onlarda bana telefonla birlikte 60 Tl gibi bir tarife sundular. Fiyatı uygun fakat İnternet hizmeti nasıldır sorun yaşar mıyım?

Ben SüperOnline kullanıyorum. Çok memnunum paranın hakkını veriyorlar. Bence hiç düşünme geç. 60 TL ile güzel bir kampanya alırsın. Telefonu da taşı her ay sabit para vermekten kurtulursun.

Memnunum. 50 TL'ye 25Mbit, 75 GB AKK ve telefon. Hızı da müthiş. Fiber altyapı yoktu, 1 ay durduk başlarında apartmana döşediler hemen. Geç fırsatın varsa.

Hızı muazzam. Online oyun oynarım diyorsan pingde muazzam. Kuruşu kuruşuna hakediyorlar aldıkları parayı.

İnternet hizmeti oldukça kaliteli. Kopma ve hız sorunu yaşamazsınız. Fiyat - performans açısından en uygunu sizin anlayacağınız. Düşünmeyin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…