Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.318 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 Süper Ot adlı filmde bir bisiklet gördüm. Biraz araştırdım ama bulamadım. Bu bisikletin markası nedir?
Süper Ot adlı filmde bir bisiklet gördüm. Biraz araştırdım ama bulamadım. Bu bisikletin markası nedir?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Eylül 2021 #2 Lowrider/chopper diye geçiyor bu modeller tam isimlerini bilmiyorum. Bir ara Türkiye'deki TT motor bile tasarlamıştı ama üretime geçirmediler hiç.
Lowrider/chopper diye geçiyor bu modeller tam isimlerini bilmiyorum. Bir ara Türkiye'deki TT motor bile tasarlamıştı ama üretime geçirmediler hiç.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Eylül 2021 #3 Lowrider, görseldekinin birebiri yoktur custom bir şeye benziyor.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.318 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #4 Doğru aslında chopper motorlara benziyor, ismini oradan düşünebilirdim. Bir kaç yabancı şarkıda buna benzer bisikletler görmüştüm kliplerdekilerin gidonları daha yüksekti ama chopper modeller daha çok hoşuma gitti.
Doğru aslında chopper motorlara benziyor, ismini oradan düşünebilirdim. Bir kaç yabancı şarkıda buna benzer bisikletler görmüştüm kliplerdekilerin gidonları daha yüksekti ama chopper modeller daha çok hoşuma gitti.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 12 Eylül 2021 #5 Sürprizbozan Filmde kamyonun ezdiği velespit değil mi bu? Eğlenceli filmdi.