Süperonline 1 aydır internet bağlayamaması

KünTogdi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Superonline'dan 50 mbps 200 gb akk'li limitsiz internet siparişi verdim 1 ay öncesinden ve hala bağlanmadı. Süperonline'ı neredeyse 1 aydır her gün en az 4 defa arıyorum ve bana talep oluşturduklarını söylüyorlar, bugün tekrar aradım ve bana port olmadığı için internet bağlayamadıklarını söylediler "nasıl?" diye sorduğumda bana "beyefendi vdsl altyapısını türk telekomdan sağlıyoruz ve türk telekom bulunduğunuz bölgede bize boş port yok dedi." bana müşteri temsilcisi böyle söyledi bunun üzerine türk telekomu aradım ve internet almak istediğimi acaba oturduğum yerde boş port var mıdır diye sordum bana aynen şöyle dediler "beyefendi oturduğunuz yerde yeterince boş port var zaten boş port olmasaydı buradan altyapınızı kontrol edemezdik."dedi. Ve son olarak süper online benim evime türk telekom servisi göndercekti bunun için talep oluşturmuştu fakat bu servis 1 hafta boyunca gelmedi bunun üzerine süper online'ı aradım ve bana türk telekom ekibi bizim evimize geldiğini söylemiş fakat fiziksel olarak 1 aydır evime gelen bir ekip olmadı. Türk telekom'un yaptığı normal bir şey mi size? Yardımlarınızı bekliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
TT bunu hep yapıyor ceza da yedi yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…