Süperonline altyapısından Vodafone kullanmak

Overwith

Megapat
Daha fazla  
Malum yeni süperonline fiyatları yüzünden servis sağlayıcımda değişiklik yapmak istiyorum. Süperonline altyapısı üzerinden Vodafone kullanan var mı? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ping vs?

Bölgeye göre değişebiliyor, güvenilir servis sağlayıcılarının bilgilendirmesi ile daha doğru karar verebilirsiniz.biz bu doğrultuda değişiklik yaptık.

Servis sağlayıcıları geçtiğimiz yıllarda ortak altyapı kararı aldılar altyapıdan yana bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat yine de oturduğunuz bölgede kullanan insanlardan yorum almanız faydalı olabilir

Servis sağlayıcıları geçtiğimiz yıllarda ortak altyapı kararı aldılar altyapıdan yana bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat yine de oturduğunuz bölgede kullanan insanlardan yorum almanız faydalı olabilir
Oturduğum binada benim dışımda ping gibi şeyleri sorun edecek kullanıcı tipi yok maalesef geneli orta yaş. Kullanan tek bir arkadaşım var o da vodafonun kendi altyapısıyla kullanıyor gene de bi çevreye sorucam teşekkür ederim.

Oyun oynuyorsanız eğer ping değerleriniz nedir acaba ? Birkaç ay önce upload packet loss sorunu da vardı kullanan bir arkadaşımda o da devam ediyor mu ?

Online olarak sadece FIFA oynuyorum ve ping konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir bende sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı