*Bad_Angel* Hectopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Ben TTnet kullanıyorum vede memnun değilim eylül ayında sözleşme bitecek sözleşme bitmeden Süperonline'a geçersem onlar cayma bedelini karşılarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2016
Ben TTnet kullanıyorum vede memnun değilim eylül ayında sözleşme bitecek sözleşme bitmeden Süperonline'a geçersem onlar cayma bedelini karşılarlar mı?
C cengogan Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #2 Vodafone 120 tl ye kadar veriyor kocaman da yazmışlar ama superonline bilgim yok hic sitesinde denk gelmedi İphone 6S Gold
Vodafone 120 tl ye kadar veriyor kocaman da yazmışlar ama superonline bilgim yok hic sitesinde denk gelmedi İphone 6S Gold
C cengogan Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #3 cengogan dedi: Vodafone 120 tl ye kadar veriyor kocaman da yazmışlar ama superonline bilgim yok hic sitesinde denk gelmedi İphone 6S Gold Genişletmek için tıkla... Bak senin icin arastirdim 200 tl ye kadar karsiliyormus
cengogan dedi: Vodafone 120 tl ye kadar veriyor kocaman da yazmışlar ama superonline bilgim yok hic sitesinde denk gelmedi İphone 6S Gold Genişletmek için tıkla... Bak senin icin arastirdim 200 tl ye kadar karsiliyormus