Hız kontrolünüzü speed test ler haricinde modem panelinden kontrol etmeye çalışın.
Up/Down veya Türkçe arayüze sahipse Yukarı/Aşağı hız değerleri nedir.
Eğer modem düşük hızda bağlanıyor ise özellikle servis sağlayıcınıza bunu vurgulamalısınız.
Kullanmış olduğunuz bu bilgileri göstermiyor ise başka bir modemle kontrol sağlayın.
Başımdan geçen bir konuyu kısaca paylaşmak istiyorum.
Önceki oturmuş olduğum evde 8Mbps TTNET kullanıcısı idim, 1,5 yıl 8Mbps olarak sağlıklı bir şekilde internet kullandım sonra hızımda düşmeler oldu modem içerisinden kontrol ettiğimde 5Mbps civarlarında indirme hızım görünüyordu.
TTNET müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim 1 ay geçti problemi çözemediler, sonra hasbel kader o bölgede çalışan teknisyen arkadaşla muhabbeti kurduk geldi inceledi kontrollerini yaptı en son sokağa giriş kablosunda problem olduğunu tespit etti. 4-5 ay sonrada oradan taşındım ben taşındığımda internet hala düzelmemişti
Eee sorunda belli neden düzelmiyor
Arkadaşlar ondan memnun değilseniz buna bundan memnun değilseniz şuna geçin sizleri arayacaklar ilgilenecekler geçmeyin diyecekler abone kaybetmek istemeyecekler. Sorunlarını o zaman rahat rahat haykırın. Mümkünse 1-2 ay taahhüt vermeden kullanın baktınız problem yok taahhüt verin.
Müşteri hizmetleri size 8Mbps kadar olan paketi kullanıyorsunuz aboneliğiniz bu yönde zaten net 8Mbps alabilirsiniz diye bir şey söz konusu değil diyerek kenara çıkabiliyor.
Şuanda Superonline fiber kullanıyorum. 4 ay içerisinde 1 kez internet kesintisi oldu geceden sabaha başkada sorunla karşılaşmadım.