Süperonline Modem Değişmiyor mu?

LossSantos

Megapat
Makaleler
1
İyi akşamlar. Uzun bir süre bekleyiş sonrası süperonline fiber binaya gelecek. Yaklaşık 2 hafta sonra gelip yapıcaklarmış. ben de fiber altyapıya geçeceğim için sevinmiştim fakat internetten araştırmam sonucu illa verdikleri modemi kullanmam gerekiyormuş bu doğru mu? Çünkü 3 ay öncesi 400 TL'ye yeni modem almıştım onu kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Turkcell size iki adet cihaz bağlayacak, birisi fiber kabloyu ethernete çevirecek, diğeri ise ethernetten bağlanacak olan modem. Turkcell size kendi modeminizi kullanmak için gerekli olan kullanıcı adı ve şifresini vermiyor. Bu aslında BTK kurallarına göre aykırı ama ne yaparsanız yapın bu şifreyi size vermiyor, kullanıcı adınızı ise modemin içinden açıkça görebilirsiniz.

Kendi modeminiz markası modelini bilmiyorum, ama çalışabilmesi için ppoe ove ethernet yapabilmesi gerekiyor. Kali linux ile superonline şifrenizi superonline'ın modeminin içerisinden alabilirsiniz. Ben şu an OpenWRT kurulu kendi modemimi kullanıyorum. Arada bağlantı sıkıntısı çıkartsalarda hızından memnunum. Bu arada, TVBOX vb gibi hizmetler alıyorsanız bunları kendi modeminizde kullanmanız kolay veya mümkün olmayacaktır.

#KaliLinux #github #PPPoE-Phisher

Kolay gelsin,

Merhaba modemim TP-Link Archer VR300. O özelliğe sahip olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
Merhaba,
Turkcell size iki adet cihaz bağlayacak, birisi fiber kabloyu ethernete çevirecek, diğeri ise ethernetten bağlanacak olan modem. Turkcell size kendi modeminizi kullanmak için gerekli olan kullanıcı adı ve şifresini vermiyor. Bu aslında BTK kurallarına göre aykırı ama ne yaparsanız yapın bu şifreyi size vermiyor, kullanıcı adınızı ise modemin içinden açıkça görebilirsiniz.

Kendi modeminiz markası modelini bilmiyorum, ama çalışabilmesi için ppoe ove ethernet yapabilmesi gerekiyor. Kali linux ile superonline şifrenizi superonline'ın modeminin içerisinden alabilirsiniz. Ben şu an OpenWRT kurulu kendi modemimi kullanıyorum. Arada bağlantı sıkıntısı çıkartsalarda hızından memnunum. Bu arada, TVBOX vb gibi hizmetler alıyorsanız bunları kendi modeminizde kullanmanız kolay veya mümkün olmayacaktır.

#KaliLinux #github #PPPoE-Phisher

Kolay gelsin,

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı