Arkadaşlar kolay gelsin. Sinirden bunu yazmak zorundayım. Şu lanet olası Süperonline'ı ya da Süperlag denilen altyapıyı kullanıyorum. Bıktım artık. Oyunlarda 60 Ping gösteriyor ama nedense Ping var gibi adamlar takıla takıla ilerliyor. Aradığımda ise bilgisizler bana hızınızda sorun yok diyorlar. Modem değiştirin diyorum gelemeyiz böyle bir hizmetimiz yok diyorlar. Sorunuma derman olmuyorlar ve yardım etmiyorlar bende Uydunet'e geçmek istiyorum. Sizce fark olur mu ve Uydunet nasıl?
Yaklaşık 6-7 yıldır Superonline müşterisiyim, bu zamana kadar ufak tefek modem arızası dışında hiçbir sorun yaşamadım. Oyunlarda olsun, indirme olsun, yükleme olsun her zaman tam performanslıydı hatta daha iyi değerler alınıyor. 60 ms ping yurt dışı sunucular için normal bir değer, diğer oyuncularda lag varsa sorun sende değildir.
Yaklaşık 6-7 yıldır Superonline müşterisiyim, bu zamana kadar ufak tefek modem arızası dışında hiçbir sorun yaşamadım. Oyunlarda olsun, indirme olsun, yükleme olsun her zaman tam performanslıydı hatta daha iyi değerler alınıyor. 60 ms ping yurt dışı sunucular için normal bir değer, diğer oyuncularda lag varsa sorun sende değildir.
Ya bakın Ping 60 gözüküyor ama aniden 200-300 oluyor. Biraz araştırdım modemde olabilir dediler bana sorunun. Rica ettim gelip değiştirir misiniz diye bana hayır dediler. Bu sorun 3 aydır var ve yeni bilgisayar aldım her şey çok güzel ama son 2-3 haftadır daha da arttı. Bana yardım etmeyecekler ve ben Uydunet'e geçmek istiyorum. Nasıl güzel mi bilginiz var mı? Ve sorunumun sebebi nedir?
Sorunun hattan kaynaklandığını düşünmüyorum, kablosuz kullanıyorsan kablo ile bağlan. Kablo ile bağlanıyorsan farklı kablo dene.
Ani yükselmenin sebebi oyun sunucusundaki yük de olabilir.
Sorunun hattan kaynaklandığını düşünmüyorum, kablosuz kullanıyorsan kablo ile bağlan. Kablo ile bağlanıyorsan farklı kablo dene.
Ani yükselmenin sebebi oyun sunucusundaki yük de olabilir.
Kablo ile bağlanma olanağım yok. Ben oyun oynarken kardeşim video izlemek istediğinde telefonda oyun oynanmaz hale geliyor. Akşam 9-10 gibi de sürekli internet gelip gidiyor. Bunun çözümü yok mu?
Kablo ile bağlanma olanağım yok. Ben oyun oynarken kardeşim video izlemek istediğinde telefonda oyun oynanmaz hale geliyor. Akşam 9-10 gibi de sürekli internet gelip gidiyor. Bunun çözümü yok mu?